NOUTĂŢI PRIVIND CIOBĂNESCUL MIORITIC
Mioriticul.ro Ciobanesc Mioritic

„câini mocani,/ câini vlăjgani,/
lă ţoşi/ şi miţoşi,/ tare când lătra/
zare fremăta,/ când se repezea/
spaima-n om băga/ trei zile şi ceva”.

În speranţa că popasul pe aceste pagini dedicate mioriticului vă va face plăcere, vă invităm pe forumul de discuţie al rasei unde puteţi să vă exprimaţi opinia cu privire la diferite aspecte şi putem veni în sprijinul dvs. în legătură cu nelămuririle sau problemele pe care le întâmpinaţi.


Vă urez o lectură cât mai plăcută şi să aveţi parte de aceeaşi loialitate şi dragoste sinceră şi din partea oamenilor care vă înconjoară, identică cu cea pe care vi-o oferă în surdină patrupedul dumneavoastră.

Mioriticul.ro Ciobanesc Mioritic


NOUTĂŢI

Facilitati pentru membrii MCR in vederea participarii la Euro Dog Show Bucuresti 2012 si inscriere online prin intermediul MCR!


"Ca urmare a initiativei AChR de a facilita participarea membrilor sai la EDSB 2012, MIORITIC CLUB DIN ROMANIA vine in sprijinul membrilor sai si va contribui cu suma de 75 lei pentru fiecare caine -ciobanesc romanesc mioritic- inscris la EURO DOG SHOW BUCURESTI(EDSB) 2012. Pentru a beneficia de aceasta sponzorizare va rugam sa urmati urmatorii pasi:

1. pe formularul de inscriere pentru Euro Dog Show care este pe site-ul clubului trimiteti datele cainilor pe care doriti sa-i inscrieti la EDSB 2012 pana la data de 30 august 2012 orele 18.00 ;

2. pana la data de 31 august 2012 achitati suma de 75 lei pentru un caine inscris, 150lei pentru doi caini inscrisi,225 lei pentru trei caini inscrisi... s.a.m.d., prin mandat postal catre presedintele asociatiei Cioroboreanu Dan, str.Dropiei nr.6,sc.D, ap.10, Timisoara, jud.Timis.

3. chitanta de plata o trimiteti de urmatorul numar de fax: 0356.45.13.15.
Pentru informatii suplimentare sunati la urmatorul numar de telefon : 0744.602.301." Sursa


Mioriticul, mereu în atenţia noastră !


Ciobanescul Romanesc Mioritic


         S-a lansat site-ul Mioriticul.ro cu scopul de a fi mai aproape de iubitorii şi pasionaţii rasei şi de a oferi informatii diverse, utile, corecte şi complete despre Ciobănescul Românesc Mioritic. Promovarea corectă a rasei este unul dintre obiectivele noastre principale.


Mioritic Club din România vine în sprijinul participanţilor la Euro Dog Show 2012 Bucureşti


         "Vă aşteptăm în număr cât mai mare la EURO DOG SHOW Bucureşti. Pentru ciobăneştii româneşti tariful de înscriere este cu 50% mai mic. În întâmpinare Mioritic Club din România acordă membrilor asociaţiei o scutire de la plata cotizaţiei faţă de club pentru 2 ani pentru primul câine înscris, de 4 ani pentru al doilea câine înscris, 6 ani pentru al treilea câine înscris. Pentru mai multe informaţii despre Euro Dog Show 2012 vizitaţi site-ul expoziţiei." Sursa


AChR organizeaza Campionatele Europene de anul acesta !


         "Asociaţia Chinologică Română are importanta misiune şi onoarea de a organiza în 2012 la Bucureşti, pentru prima oară în România, cea mai importantă manifestare chinologică continentală: Expoziţia Canină Europeană.


         Această manifestare atât de importantă reprezintă pentru noi, încununarea eforturilor a mai multor generaţii de chinologi români pasionaţi si dedicati creşterii şi promovării câinilor de rasă în România.


         Chinologia Română va sărbători cu acest prilej 85 de ani de la înfiinţarea primei organizaţii chinologice naţionale care din 1933 a devenit membră a Federaţiei Chinologice Internaţionale.


         Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să participaţi la Expoziţia Canină Europeană de la Bucuresti din 5-7 octombrie 2012." Sursa    Ciobanesc Mioritic

This is an example of a HTML caption with a link.