si pedigreeul cuibului

Stefan de Romania

Roua de Romania

Stefana de Romania

Recunosc ca am cam uitat sa o periez dar am fost plecat o luna in Germania la un curs asa ca sa ma iertati va rog!!!

- pt. alte metode de postare a pozelor consultați topicul "Cum punem fotografii pe forum" din secțiunea "Tutoriale".lilith wrote:Pentru cei care au Facebook si fotografiile sunt deja incarcate acolo, dati click pe imagine sa se deschida mare, apoi click dreapta pe ea si alegeti de acolo "Copiati adresa URL a imaginii", iar aici pe forum dati paste la link intre tagurile [img ] [/img ]
Alba ca un fulg de nea Roua...Oliviu Secara wrote:Frumoasă Roua ! Pentru postarea fotografiilor folosiți metoda de mai jos:- pt. alte metode de postare a pozelor consultați topicul "Cum punem fotografii pe forum" din secțiunea "Tutoriale".lilith wrote:Pentru cei care au Facebook si fotografiile sunt deja incarcate acolo, dati click pe imagine sa se deschida mare, apoi click dreapta pe ea si alegeti de acolo "Copiati adresa URL a imaginii", iar aici pe forum dati paste la link intre tagurile [img ] [/img ]
S-a facut tacere dintr-o data la aparitia acestui caine absolut superb produs din canisa unor mari iubitori ai mioriticului = familia Panaitescu!cezar osiceanu wrote:Pentru ca nu merge recomandarea de mai sus a administratiului llith, o sa imi permit a ruga administratorii forumului sa posteze ei acest grup de imagini aici. Masculul superb din imagine este un produs CNCCR, nu imi apartine si nici nu sunt eu crescatorul care l-a produs, si este in acest moment cel mai valoros mascul al rasei ciobanesc romanesc mioritic atat dpdv fenotipic cat si genotipic. Muscatura este in foarfeca ca sa precizez, are cele 2 testicole, nu are defecte de intretinere din categoria "labe de urs" sau de crestere,etc
Sunt extreme de curios ce se poate spune despre el pro si contra de catre cei de aici ptr ca pana la o participare la un concurs ACHR mai este timp.
Masculul a facut si poate face monte avand caractere bune in acest sens.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... ed_comment
da si multumesc pentru ajutor. Puteti pune si pedigreele langa ele ca sa se vada mai usor provenienta cainelui?lilith wrote:Banuiesc ca despre pozele astea e vorba:
nume caine; ANUC DE PANAITESCUlilith wrote:Banuiesc ca despre pozele astea e vorba: