Vânzare femelă adultă de C. Mioritic

Post Reply
Oliviu Secara
Site Admin

Ofer spre vânzare o femelă de Ciobănesc Mioritic celor interesaţi în a deţine o rasă românească caracterizată de rusticitate, forţă, personalitate şi spectaculozitate.

Exemplar de calitate, cu temperament vioi, pretabil ca animal de companie și reproducție. Cățeaua fost prezentă în expozițiile chinologice între anii 2009-2013 unde a obținut rezultate foarte bune.

Mamă ideală, grijulie, are drept de reproducție (R++), a crescut cu succces 3 cuiburi.
Femela se încadrează în standard, deține acte de origine(pedigree de tip A) şi va fi însoţită de toate documentele şi accesoriile necesare unui câine de rasă.

Nume: Watersledge Hooker (aka Mara)
Data nașterii: 08.03.2009
Distincții: Romanian Junior Champion

Preț: 1200 euro

Date de contact:

tel: 0746 786 576
e-mail:
- Secara Oliviu-Florian -

---Canisa "din Zestrea Stânelor"---

Video

Fotografii

Image

Image

Image

Image

Image

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Bia79

Mult succes la vanzare;eu sincer daca ar fi a mea nu cred ca as da-o spre vanzare....este ff frumoasa.Sper sa ii gasit un proprietar pe masura valorii ei.Mara,iti doresc ca viitorul stapan sa te iubeasca la fel de mult.BAFTA!!! ;)
Oliviu Secara wrote:Ofer spre vânzare o femelă de Ciobănesc Mioritic celor interesaţi în a deţine o rasă românească caracterizată de rusticitate, forţă, personalitate şi spectaculozitate.

Video

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iODElh5gOkc[/youtube]

Fotografii

Image

Image

Image

Image

Image

lilith

Fetita mea preferata!!! Draga de ea, o cunosc de cand era o pispirica de cateva luni... Sper ca cine va avea minunata oportunitate de a-i fi stapan, sa ii valorifice la maxim calitatile, pentru ca merita!
Ufff... de unde scot eu amu o curte si 1200 euro? :)))

Image
DanutzPopa

Oliviu Secara wrote:

Image

Image
aceasta este femela ?

puteti sa imi transmiteti in mail (canisaconda@yahoo.com) pedegree-ul ei, o fotografie cu muscatura si talia femelei ?

Oliviu Secara
Site Admin

DanutzPopa wrote: aceasta este femela ?

puteti sa imi transmiteti in mail (canisaconda@yahoo.com) pedegree-ul ei, o fotografie cu muscatura si talia femelei ?
Am trimis e-mailul .
lilith wrote:Fetita mea preferata!!! Draga de ea, o cunosc de cand era o pispirica de cateva luni... Sper ca cine va avea minunata oportunitate de a-i fi stapan, sa ii valorifice la maxim calitatile, pentru ca merita!
Ufff... de unde scot eu amu o curte si 1200 euro? :)))
Uite Luciana o poza de când avea sub 3 luni; îți mai amintești de ea ?

Image

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
lilith

Cum sa nu-mi amintesc de ea? Copia fidela a lui Barac cand era micut. Au si-o poza impreuna

Image
:D

Image
Post Reply

Return to “Anunțuri / vânzări / cumpărări / monte / adopții”