Spre Adopție
Buna seara,
Sper ca mă adresez unde trebuie, dar fiind o pagină dedicata iubitorilor de Carpatin am decis sa va scriu...
Intampim urmatoarea situatie si incerc sa gasesc calea cea mai buna.
In urma cu 5 ani am avut o proprietate la munte unde am luat un ciobanesc carpatin mioritic de câteva lunii femela din părinții cu pedigree.
Fetita a crescut cu noi la munte dar și in oras,in vacanțe, și la mare și prin țară peste tot. Este un caine de companie dar și de paza cu un caracter echilibrat. De circa 3 ani viața noastra sa schimbat brusc si a ajuns forțat intr un padoc facut la comanda de noi pentru a avea tot necesarul unui bun trai. Nu mai avem locatia de la munte si toate formele alternative de al tine langa noi au esuat.
Efectiv evadează din curte indiferent de tipul de gard (ca era de 2,5 m zidit sau gardul zincat mare il sare/cățăra fara probleme).Singura forma a fost un padoc mare ca pentru un "urs" facut la comamda pentru a nu o găsi in mijlocul intersecției .
Acum din pacate nu il mai putem tine nici pe pamantul unde este amplasat padocul și cautam un stapan iubitor, nu o stana pentru ca sigur nustie ce sa faca cu oile ... le a văzut doar din 4x4 sau drumețiile noastre.
Cautam o familie adoptiva pentru ea, noi ne îngrijim vaccinuri si mâncare daca trebuie.
Multumesc
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)