adicaza wrote:Buna Laurentiu,
Este greu de spus daca vor fi caini mari, desi dupa anatomie si osatura nu cred ca vor fi mai mari de 60 cm ca si adulti, dar ma repet este greu de estimat considerand ca si daca se cunosc parintii tot mai apar surprize.
Mioriticul meu avea la 4 luni 60cm si 28kg, deci este posibil sa fie mai tineri cateii decat ai estimat prima data. Nu te-ai uitat la dantura sa vezi daca a fost schimbata sau mai au dintisorii de lapte?
Buna ziua domnule Raul,
Sunt foarte curios cat are cainele dv acum daca la 4 luni avea 60 cm la greaban. Eu stiu ca ei cresc pana la 1 an si 8 luni luni si au o crestere accelerata intre 3-8 luni. In conditiile date, cainele dv acum cat are? 1m?Nu sunt cunoscator dar mi se pare extrem de mult in conditiile in care el la maturitate ajunge pe la vreo 75cm la greaban ...
Multumesc,
Adrian[/quote]
Buna Adrian,
Trec cu vederea raspunsul ironic si nenecesar in conditiile in care ati cerut o parere si ati primit un raspuns. Cainele meu are acum 1 an si 3 luni si are aprox 78cm la greaban. Oricum nu este relevant cat de mare este, sau o sa fie. Mioriticii au fost consacrati datorita temperamentului, utilitatii, rusticitatii si rezistentei si nicdecum datorita blanii in exces sau marimii lor......
Asha de curios daca v-a deranjat raspunsul meu, cum sunt puii acuma. Cat au crescut?