Silva

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Post Reply
Iulian T

Bine v-am gasit!
O prezint cu mult drag pe catelusa noastra Silva!
E fetita lui Tudor Zestrea Stanelor mama ei ne spune Oliviu cine e:) Are in jur de 3 luni si ne-ati vazut la Expo in Oradea.
E o catelusa tare curioasa dar reticenta cu strainii.
Sper sa va placa, noi murim dupa ea!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Oliviu Secara
Site Admin

sine_lex wrote:Bine v-am gasit!
E fetita lui Tudor Zestrea Stanelor mama ei ne spune Oliviu cine e:) Are in jur de 3 luni si ne-ati vazut la Expo in Oradea.
Bine ai venit și felicitări pt alegerea de a nu renunța la Mioritic ! Sper ca Alina, Miki, pardon Silva să fie Mioriticul pe care ți l-ai dorit.
Mama este ”Jingle In The Rain Apuseni”, poti vedea mai multe poze cu femela pe linkul de mai jos:
viewtopic.php?f=81&t=32&start=60

Ea e
Image

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
lilith

Draga mea Miki?? Acum e Silva?? Vaaaaai!!!! :mrgreen: Numai cu ea in brate am stat mai tot timpul, asa m-am lipit de ea de numa!!!
Sa creasca mare si sper s-o mai vad candva, ca tare mi-e draga!! Era cat pe-aci sa plec cu ea acasa! :lol:

Image
Iulian T

Neata buna! Am revenit cu poze noi :D Silva noastra are acum 7 luni, si 27 de kg. Pana acum este un caine minunat si cred ca va fi la fel in continuare, pentru noi ea reprezinta un membru al familiei. Si acum sa va spun cate ceva despre ea.
De fiecare data cand plecam de acasa ea plange dupa noi, sa nu va spun cand ne intoarcem, parca a venit Dzo in curte sare si fuge agitata in jurul nostru plina de bucurie(nu are voie sa sara pe noi) iar cand in final punem mana pe ea se aseaza pe burta si face 2 stropi de pipi de fiecare data de bucurie. E un caine foarte inteligent, prinde repede ce vreau sa o invat.
Are 2 bocanci cu care se joaca toata ziua, a fost greseala mea ca i-am lasat afara :))) Este foarte dar foarte neincrezatoare in straini, cat timp e acasa, nimeni nu poate pune mana pe ea din prima. Am un prieten foarte bun care vine in vizita cam odata pe saptamana si de fiecare data petrece noaptea la noi, reuseste sa se imprieteneasca cu ea cam in jumatate de ora pana in momentul in care intram in casa. Ei bine cand iesim afara la tigare il maraie si il latra de numa, doar calmata si cu rabdare poate pune mana pe ea si asta se intampla de fiecare data. Ei bine cand iesim la plimbare ceea ce se intampla cam rar, e mult mai docila, strainii pot pune mana pe ea dar si de data aceasta doar incet foooooarte incet. Pe fratele meu l-a capsat cand a incercat sa ii puna mana pe cap asa direct. Cu copiii inca nu am avut experiente, dar in general eu atentionez strainii cum sa ajunga la ea sa o mangaie. La vecini le este frica de ea si imi este doar pana la genunchi :D Singura chestie care ma deranjeaza la ea este ca are un latrat de ma scoate dracu si din mormint(nu am termopane) binenteles asta nu e un lucru rau, am doar eu somnul usor.
silva 1.jpg
silva 2.jpg
silva 3.jpg
silva 4.jpg
silva 5.jpg
silva 6.jpg
silva 7.jpg

Bia79

sine_lex wrote:Bine v-am gasit!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
:D Frumoasa,sa va bucurati de ea!Foarte bine ca nu accepta pe fie cine sa puna mana pe ea.Bravo ei,sa ii tina la distanta! Increderea se castiga greu... :mrgreen:

Post Reply

Return to “Mioriticul meu”