Dupa o lunga perioada de absenta din viatza chinologica m-am hotarat sa particip din nou in aceasta lume fascinanta a Ciobanescului Romanesc Mioritic.(Canisa Von Neumalsch Germania propietar Basarabia de Sulea si A-Rafo un cuib)
Sunt fericitul propietar a lui King din Zestrea Stânelor si voi fi onorat sa ma implic si alaturi de MRC in promovarea Mioriticului .King este un pui foarte bine structurat masiv cu osatura bine dezvoltata si un caracter dominant.Voi folosi metoda Osiceanu & Mengel de hrana si voi incerca sa tin jurnalul cat mai precis.Ce am observat deocamdata este faptul ca invata foarte repede are o atractie deosebita pentru locuri inguste.
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
King din Zestrea Stânelor
- Maria-Adela
Felicitari pentru deciza dvs. Astept sa-l si vedem pe King in imagini. Tot ciobanesc mioritic ati avut si inainte ?VonNeumalsch wrote:Dupa o lunga perioada de absenta din viatza chinologica m-am hotarat sa particip din nou in aceasta lume fascinanta a Ciobanescului Romanesc Mioritic.(Canisa Von Neumalsch Germania propietar Basarabia de Sulea si A-Rafo un cuib)
Sunt fericitul propietar a lui King din Zestrea Stânelor si voi fi onorat sa ma implic si alaturi de MRC in promovarea Mioriticului .King este un pui foarte bine structurat masiv cu osatura bine dezvoltata si un caracter dominant.Voi folosi metoda Osiceanu & Mengel de hrana si voi incerca sa tin jurnalul cat mai precis.Ce am observat deocamdata este faptul ca invata foarte repede are o atractie deosebita pentru locuri inguste.
- VonNeumalsch
Am avut tot Mioritic dar unul de dimensiuni impresionante. A-Rafo a fost un Mioritic de 85cm la umar si 116 kg in perioada sa de glorie la 3,5 ani.Basarabia de Sulea o catea la limita inferioara conform standardului omologat UCI & CNCCR 61cm la umar,dar perfecta din punct de vedere blana proporti aliura si temperament.Ca si domnul Osiceanu m-am implicat in promovarea si omologarea Mioriticului in Germania cu CNCCR si UCI.
- Mihaita Zdrite
felicitari pt achizitionarea facuta !
..sa aveti noroc la el ...suntem curiosi sa il vedem..asteptam si poze 
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- VonNeumalsch
Pozele urmeaza in curand,trebuie sa ma familiarizez cu procedura de postare
.
Salutare! Uite aici un topic despre cum se posteaza pozele pe forum:
https://www.mioriticul.ro/forum/viewtopic.php?f=79&t=14
Asteptam cu drag poze cu King!
https://www.mioriticul.ro/forum/viewtopic.php?f=79&t=14
Asteptam cu drag poze cu King!
- VonNeumalsch
- Burca Daniel
Din ce parinti este?
Daca stiti
Multumesc
Daca stiti
Multumesc
-
cezar osiceanu
intradevar nu se poate vedea poza!VonNeumalsch wrote:https://www.facebook.com/#!/photo.php?f ... =3&theater
- Burca Daniel
Revin cu intrebarea
Cine sunt parintii?
Raspund tot eu
Tatal:
Rex - proprietar Burca Daniel
- parinti - Tudor Zestrea Stanelor
- Dolly - proprietar Burca Daniel
Mama:
Eli Zestrea Stanelor - proprietar domnul Fabian
King nu s-a nascut in canisa Zestrea Stanelor si nu stiu daca poate sa aiba acest afix de crescator.
Din cate stiu este imposibil sa detina pedigree deoarece eu nu am semnat nici o declaratie de monte si nici nu are varsta sa poata obtine tipicitatea
Cine sunt parintii?
Raspund tot eu
Tatal:
Mama:
King nu s-a nascut in canisa Zestrea Stanelor si nu stiu daca poate sa aiba acest afix de crescator.
Din cate stiu este imposibil sa detina pedigree deoarece eu nu am semnat nici o declaratie de monte si nici nu are varsta sa poata obtine tipicitatea
- Oliviu Secara
- Site Admin
Ce vorbesti ? Se pare ca nu stii multe. King este nascut in canisa din Zestea Stanelor din caini care provin tot din canisa. Pt informarea ta, nu conteaza unde sunt tinuti/pozitionati cainii pe glob atat timp cat femela este in proprietate/coproprietate.Burca Daniel wrote:Revin cu intrebarea
Cine sunt parintii?
Raspund tot eu
Tatal:
Mama:
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Burca Daniel
Daca este asa se poate posta acel act de coproprietate.
Daca eu sunt necunoscator te rog sa ma informezi cu datele despre parintii lui King.
Mersi
Daca eu sunt necunoscator te rog sa ma informezi cu datele despre parintii lui King.
Mersi
- Oliviu Secara
- Site Admin
Du-te la culcare cu actul acesta în gând și fă nani mai bine, nu fă comentarii gratuite dându-te cunoscător. De când ai atitudini din acestea domnu' și vorbești aiureli făcându-mi deservicii ?... Cheamă-l pe stăpânul tău să vadă și pedigree-ul și adresa.Burca Daniel wrote:Daca este asa se poate posta acel act de coproprietate.
Mersi
Am înțeles că ți-a ajuns actul nu demult. Aștept și scuze în mod public. Numa bine rău la nime'.

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Burca Daniel
Nu inteleg de ce te superi, este o simpla discutie.
Nu a acuzat nimeni pe nimeni.
Eu personal eram curios si chear tu mi-ai zis sa discutam pe forum nu prin telefon, si ce nu inteleg - pentru ce sa imi cer scuze?
Nu a acuzat nimeni pe nimeni.
Eu personal eram curios si chear tu mi-ai zis sa discutam pe forum nu prin telefon, si ce nu inteleg - pentru ce sa imi cer scuze?
- Burca Daniel
Cred ca eu ar trebui sa astept scuze la felul cum ai pus tu problema. Dar asta este.
-
cezar osiceanu
Ce faceti "DLE" Secara?
Off iar v-a prins cineva cu hotia si minciuna?
cum este posibil sa nu ii dat proprietarului femelei copia pedigreeului lui Tudor de Zestrea Stanelor?
De ce nu ati declarant monta oare asa dupa cum erati obligat? de ce nu ati cerut reconstituirea genealogiei asa dupa cum este corect? Pentru monta I-ai luat dlui Burca banii nu?
De ce nu puneti copia actului de coproprietate ca s ane lamuriti pe toti ca aveti dreptate?
dar despre parintii lui King de Zestrea stanelor ce ne puteti spune? cum a primit el afix de crescator de Zestrea Stanelor devreme cu femela NU este in canisa dvstra?
dar cel mai important este ca ati facut uin fals in actele trimise la ACHR pentru inregistrarea acestui cuib atata vreme cat proprietarul masculului dnul Burcea sustine ca Nu a semnat nimic! ei domnule draga sunteti un hot ordinar nu numai de fotografii dupa cum se vede !!!
Off iar v-a prins cineva cu hotia si minciuna?
cum este posibil sa nu ii dat proprietarului femelei copia pedigreeului lui Tudor de Zestrea Stanelor?
De ce nu ati declarant monta oare asa dupa cum erati obligat? de ce nu ati cerut reconstituirea genealogiei asa dupa cum este corect? Pentru monta I-ai luat dlui Burca banii nu?
De ce nu puneti copia actului de coproprietate ca s ane lamuriti pe toti ca aveti dreptate?
dar despre parintii lui King de Zestrea stanelor ce ne puteti spune? cum a primit el afix de crescator de Zestrea Stanelor devreme cu femela NU este in canisa dvstra?
dar cel mai important este ca ati facut uin fals in actele trimise la ACHR pentru inregistrarea acestui cuib atata vreme cat proprietarul masculului dnul Burcea sustine ca Nu a semnat nimic! ei domnule draga sunteti un hot ordinar nu numai de fotografii dupa cum se vede !!!
- Oliviu Secara
- Site Admin
Stimate domn, dvs. sunteți bolnav cu acte sau fără acte ? De ce v-ați falsificat actele ? Nu mai umblați cu găinării din acestea. Să știți că ar trebui să fiți în regulă cu actele. Nu de alta, dar chiar s-ar putea să se oprească lumea din râs și să vă ia în seamă. Nu e moral și normal nici să fie luați în seamă nici să se râdă de oamenii mai puțin norocoși așa ca dvs. care pot suferi de diverse afecțiuni precum psihoza maniaco-depresivă, schizofrenie, nevroză obsesiv-compulsivă, retard mintal, fizic etc.
Dețineți acte care să ateste că sunteți sănătos psihic ? Chiar prezentați o simptomatologie foarte complexă și să știți că sunteți perfect pt. o temă de LICENȚĂ. Așa ca fapt divers, dvs aveți drept de vot ?
Domnu' cum poți să fii atât de diversionist, tupeist și trombonist încât să faci astfel de acuzații false, încununate cu minciuni sfruntate având toate documentele necesare la îndemână și care infirmă din fașă vorbele dvs. goale de substanță în acest caz ? Imaginația și reacțiile dvs., vă spun, întregesc tabloul clinic al unui suferind cronic de boli psihice. Sunteți total iresponsabil... De aceea beneficiați din partea mea de circumstanțe atenuante și sunteți încă tolerat, neinterzicându-vă accesul în acest spațiu; dar să știți că am speranța că veți urma tratamentul. În orice caz, veți fi studiat în continuare.
Dețineți acte care să ateste că sunteți sănătos psihic ? Chiar prezentați o simptomatologie foarte complexă și să știți că sunteți perfect pt. o temă de LICENȚĂ. Așa ca fapt divers, dvs aveți drept de vot ?
Domnu' cum poți să fii atât de diversionist, tupeist și trombonist încât să faci astfel de acuzații false, încununate cu minciuni sfruntate având toate documentele necesare la îndemână și care infirmă din fașă vorbele dvs. goale de substanță în acest caz ? Imaginația și reacțiile dvs., vă spun, întregesc tabloul clinic al unui suferind cronic de boli psihice. Sunteți total iresponsabil... De aceea beneficiați din partea mea de circumstanțe atenuante și sunteți încă tolerat, neinterzicându-vă accesul în acest spațiu; dar să știți că am speranța că veți urma tratamentul. În orice caz, veți fi studiat în continuare.
-
cezar osiceanu
"domnule" secara va place sa va dati singur diagnosticul! suntem de accord cu acest diagnostic pus de catre dvstra propriei dvstra persoane!
caracterizeaza un hot si un escroc!
de aceea au murit copii si tinerii in COLECTIV ca dvstra sunteti exponentul minciunii si falsitatii!
azi am fost la incinerarea unuia dintre cei decedati in acel club si am intrebat cativa dintre supravietuitoi ce parere au de dvstra ! raspunsul lor?
"sunteti Piedone cumva?"
este rau sa te te faci de ras cu atatea minciuni si hotii "domnule' secara!
chiar daca ati blocat accesul meu pe Facebook adevarul tot iese la iveala!
Domnul Burca a dat dovada de un maxim bun simt si l-ati atacat miseleste ca de obicei!
caracterizeaza un hot si un escroc!
de aceea au murit copii si tinerii in COLECTIV ca dvstra sunteti exponentul minciunii si falsitatii!
azi am fost la incinerarea unuia dintre cei decedati in acel club si am intrebat cativa dintre supravietuitoi ce parere au de dvstra ! raspunsul lor?
"sunteti Piedone cumva?"
este rau sa te te faci de ras cu atatea minciuni si hotii "domnule' secara!
chiar daca ati blocat accesul meu pe Facebook adevarul tot iese la iveala!
Domnul Burca a dat dovada de un maxim bun simt si l-ati atacat miseleste ca de obicei!