Ursa & Elan

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Post Reply
Mîrnea

Montă 04.02. 2025
Montă 04.02. 2025

Mîrnea

❤️❤️❤️❤️❤️

Ursa&Elan => VANESA
Vanesa aci avea 2,5 luni.

De micuță este în slujba păstoritului, țin să menționez că are mare drag de animalele pe cere le păzește împreună cu mama ei!

Vom vedea evoluția ei pe parcurs.
Ursa&amp;Elan=&gt; VANESA<br />Vanesa aci avea 2,5 luni.<br />De micuță este în slujba păstoritului, țin să menționez că are mare drag de animalele pe cere le păzește împreună cu mama ei! <br />Vom vedea evoluția ei pe parcurs.
Ursa&Elan=> VANESA
Vanesa aci avea 2,5 luni.
De micuță este în slujba păstoritului, țin să menționez că are mare drag de animalele pe cere le păzește împreună cu mama ei!
Vom vedea evoluția ei pe parcurs.

Mihaita Zdrite

Salut. Bine ai venit in comunitate. Este frumoasa femela. Povestește-ne mai multe detalii despre mioriticii tai. De unde provin, cum ai ajuns la aceasta rasa și dacă ești mulțumit de ei. 😁

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Mîrnea

Femela provine din Zestrea Stânelor, de la Oliviu Secară. Am avut multe rase de ciobănești, însă nu erau exact ceea ce am eu nevoie.
De această rasă sunt mulțumit, talie, aspect , temperament, dragoste față de animale.

Mihaita Zdrite

Felicitări pentru ca ai ales drumul raselor românești și in special mioriticul.
Doar la animale stau câinii?
Din ce parinti provine elan și ursa?

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Post Reply

Return to “Mioriticul meu”