Azi am implinit si noi 4 luni. Aven 28 de kg si 60 cm.
Am sa revin cu mai multe poze, caci acuma doar una am reusit sa ii fac asha pe fuga
Nu mai sunt nici Cânii bătrâni
Iar poienile-s pline spini
Nu mai e nici Florica
Mândră mai purta clopoțica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Am reusit si eu sa ii mai fac cateva poze lui novac la o plimbare.
Pozele au fost facuta chiar inainte sa implineasca 7 luni. Are 70 cm la greaban si aprox 45 kg. Este un caine bine imbracat, cu un temperament puternic, dominant si neinfricat. Face paza chiar bine deja, era sa muste cativa oameni, a fugarit cainii la vecini si l-a luat pe unul in gura din greseala. Are o osatura puternica, dentitie corecta (am sa incerc sa pun o poza) culoarea s-a deschis foarte mult, are o miscare buna, este foarte perceptiv la comenzile mele si cel mai indragit caine de pe strada )
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Hahaha, mie nu imi vine sa cred ca e acelasi caine!! Incredibil de mare s-a facut, 70 cm la 7 luni, e ceva! Si imi place cum e imbracat, sunt curioasa sa vad si poze mai recente. Oricum, la ce genetica buna are in spate, va avea o super roba!
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Inca cateva -
Reactie la om strain pe teritoriu strain
Miscarea lui Novac, desi este destul de greoi si masiv
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Si cateva poze de la iesire. Am sa mai adaug curand cateva.
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Multumesc Mihaita. Si eu sunt multumit de temperament, dar se putea si mai bine. Acuma urmeaza sa vedem ce o sa afirme cand o sa fie adult, caci e promotator deocamdata.
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Țin să te felicit Raul pentru modul în care îl crești pe Novac și pt faptul că îi acorzi atenție maximă ! În această perioadă i-ar prinde bine o periere completă pentru a elimina cât mai mult din subpărul mort.
Pentru ca filmulețele de pe YT să fie vizibile în fereastra în care scrii replica pe forum, încadrează-le între tag-urile [youtube][/youtube], butonul este situat în partea dreaptă sus, deasupra ferestrei în care scrii replica.
La postarea fotografiilor de pe site-ul de găzduire photobucket, copiază linkul de la ”Direct Link” și încadrează-l între tagurile ”[img ][ /img]” pentru ca fotografiile sa se deschida direct în pagina forumului fără ca să direcționeze vizitatorul pe pagina propriu-zisă de photobucket.
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Multumesc Oliviu. Am sa ma apuc si de un periaj mai adanc, caci deocamdata l-am periat doar supericial sa se obisnuiasca cu peria si statul la periaj.
BTW, ms de ponturi, am facut schimbarile la poze/filmulete.
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Am fost azi la o plimbare cu Novac, care desi erau -10 a intrat in lac sa faca o baie. Vad ca este f bine izolat caci desi blana era toata inghetata la suprafata, subparul era complet uscat
Marea problema a fost socializarea cu alti caini, caci am fost cu un metis de mioritic de 2 ani si o femela de Husky de 7 ani.
Am atasat un filmulet cu prima lui reactie la apropierea cainilor. A avut o reactie bunicica, agresiva. Desi s-au inteles bine dupa 10 minute, Novac a fost foarte incordat, chiar sarand dupa femela de Husky sa o bata de cateva ori. Cat timp nu gaseau ceva de interes comun se jucau si se alergau, chiar s-au comportat ca o haita la intalnirea cu niste maidanezi pe camp.
Filmuletul cu prima intalnire a cainilor
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Cum stai cu toaletajul, Raul ? Cum a iesit Novac din iarna ? Ai gasit salonul de toaletaj acolo lângă Vandana, adică între biserică și Vandana ? Niste date statistice noi pe cand ? imediat face anul
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Nu am fost cu el la Salon caci am vrut sa vad si eu cum este periajul si cat imi ia. Periez e el de 3 zile si mai am inca, dar nu am stat decat cate 30 minute in fiecare zi, ca nu a avut rabdare:))
Din iarna a iesit bine, gras. Am pus cateva poze cu el mai jos. Are un temparement bun, puternic. Nu intra nimeni in curte si spre surprinderea mea nu ii lasa nici pe vecinii care il cunosc de mic. CU cainii este foarte agresiv si a avut cateva paruieli cu maidanezii neglijenti intalniti pe camp.
Cu dintii sta f bine, miscarea, parul ...etc. Are cam 70 kg si cam 78, 79cm la greaban.
Saptaman trecut a implinit 1 Anisor
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Mihaitza wrote:Frumos s-a dezvoltat ...felicitari pentru modul in care te-ai ocupat de el! si pe strada cu lumea e agresiv sau doar in curte?
Multumesc Mihaita,
Este agresiv peste tot daca nu stii sa te comporti. Daca oamenii nu fac miscari aggressive sau dubioase nu are treaba. Pe un vecin la prins de piept cand stateam cu el la povestit si a ridicat dintr-o data mainile sa gesticuleze ceva. Spre norocul lui avea o pofoaica de iarna si doar puful l-a scos afara )
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Da da am auzit ) e bun cainele sa nu cumva sa il lasi fara urmasi ...mai ales ca acum trebuie caracter la mioritic. nerv ..si mi-e personal imi place de al tau cred ca daca erai la expo Cluj linistit putea face fight-uri cu asia centrala si caucazienii ) si aia ffest pe cearta erau ( unii)
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Din pacate trebuie sa renunt la Novacel din motive personale, si as vrea sa mearga intr-un loc unde sa fie apreciat si ingrijit pe cum merita.
Nu am sa il dau decat la curte, deci daca vrea cineva sa il ia si sa il tina permanent intr-o boxa va rog sa nu va deranjati, caci nu o sa ajungem la nici un acord/compromis.
Mai multe detalii pe privat sau la NR de tel : 0773835742
Nu mai e nici Florica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..