Yeti (Goron de Manastireni)

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Cristi Bolba

Mihaita Zdrite wrote: Sun Aug 08, 2021 12:40 am Frumos , sa va bucurati de el! promite sa fie un mascul de viitor! Sunt curios😁

Multumesc frumos. Si eu sunt curios ce iese din el :)

Cristi Bolba

Buna seara,
Cantarit acum, are undeva peste 33kg si peste 60cm la greaban. Nu stiu comparativ cu altii de varsta lui cum sta, face 6 luni in 5 zile.
Seara frumoasa tuturor!

Mihaita Zdrite

Ma bucur sa aud asta.... Greutatea pentru mine e neimportanta...important din punctul meu de vedere este temperamentul si structura sa anatomica 😁 bafta cu el

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Cristi Bolba

Mihaita Zdrite wrote: Thu Aug 12, 2021 10:19 pm Ma bucur sa aud asta.... Greutatea pentru mine e neimportanta...important din punctul meu de vedere este temperamentul si structura sa anatomica 😁 bafta cu el
Da, dar mai vroia lumea sa stie si dimensiuni. Si pentru mine a fost mai important temperamentul si personalitatea decat talia si cum arata, dupa asta am ales aceasta rasa. Ca idee, initial din punct de vedere estetic, as fi ales alte rase, dar intre timp m-am indragostit si de cum arata CRM.

Mihaita Zdrite

Haha😆 daa sunt superbi ...
Nu va luați după lume ..mai nou sunt interesați de înălțime și kg ..ceea ce este greșit..

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
Post Reply

Return to “Mioriticul meu”