Mara 1, 5 ani si 10 luni

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Post Reply
ilie

20150307_180431_19755.jpg
As vrea sa stiu ce parere aveti?

ilie

Screenshot_2015-03-08-12-51-45.png
Mulțumesc frumos!

lilith

Buna si bine ai venit in comunitatea iubitorilor de mioritici! :)
Poti creea un topic pentru Mara in sectiunea Mioriticul meu, aici: viewforum.php?f=36
Astfel e mai usor de urmarit evolutia fiecarui exemplar in parte, detinut de userii comunitatii Mioriticul.ro.

De asemenea, te rog sa citesti un pic si topicul despre cum se posteaza fotografii pe forum.
viewtopic.php?f=79&t=14
Desi e mai simplu cu optiunea de atasament, as recomanda folosirea unei alte variante, intrucat aceasta incarca serverul iar forumul va merge din ce in ce mai greu. Cel putin pana reusim sa transferam forumul pe un server mai mare.

Spor! :)

Image
Oliviu Secara
Site Admin

ilie wrote:
Screenshot_2015-03-08-12-51-45.png
Mulțumesc frumos!
Bună seara.
Din ce se poate vedea în fotografii, mie îmi place construcția femelei dvs. Are și o aliură/formă frumoasă ! Ați încercat să o duceți la expoziții pentru a fi arbitrată și pentru a cunoaște astfel părerea unor chinologi ?
Am dori să aflăm mai multe date despre Mara, inclusiv de unde provine și care este istoricul ei.
Așa cum va recomandat și Lilith
    • - pt. a vedea evoluția în timp a adultului pe care îl aveţi în proprietate, dar şi pt. a prezenta perfomanţele (d.p.d.v. al temperamentului şi al rezultatelor expo) și ”realizările”, năzbâtiile lui, vă aștept să îi creați un topic separat(Newtopic) în secțiunea Galerie și videotecă + Discuții” ---> "Mioriticul meu" - acest loc a fost special creat pt. a avea o imagine cât mai clară a fiecărui exemplar canin în parte deţinut de membrii comunităţii Mioriticul.ro . Secţiunea are mai multe scopuri, scopurile prinicipale fiind însă luarea unor decizii cât mai bune în vederea potrivirii perechilor şi efectuării montelor, dar şi crearea "Jurnalului" fiecărui exemplar care poate fi revăzut peste ani de proprietar şi cei apropiaţi lui.

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
ilie

As dori sa particip la expo in suceava pentru obținerea dreptului de monta si pentru asta as vrea sa aflu mai multe pareri.
Am participat la vârsta de 9 lun la expo in satu mare si am obținut la CACIB best junior, dar sincer nu mi sa părut prea corect arbitrajul.

Oliviu Secara
Site Admin

ilie wrote:As dori sa particip la expo in suceava pentru obținerea dreptului de monta si pentru asta as vrea sa aflu mai multe pareri.
Am participat la vârsta de 9 lun la expo in satu mare si am obținut la CACIB best junior, dar sincer nu mi sa părut prea corect arbitrajul.
În ce sens nu vi s-a părut corect arbitrajul ?
Pentru a avea o imagine cât mai clară a calităților și a defectelor exemplarului pe care îl aveți este nevoie de mai multe expoziții prezidate de arbitri diferiți. Nu fiți dezamăgit de prima ieșire în expo ! Dacă mergeți la Suceava v-aș recomanda să participați și la Expoziția Mioritic Club, expoziție care va avea loc pe 16 mai și unde primează arbitrajul descriptiv și caracterisiticile ”tehnice” ale câinelui, mai mult decât cele de ”beauty”. Acolo ați putea fi lămurit mai bine în legătură cu femela dvs asta și datorită arbitrajului descriptiv. Sunteți membru al Mioritic Club ?
Vă așteptă cu mai multe poze cu Mara din diferite unghiuri. De unde provine catelușa ?

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
ilie

Spun ca nu mi sa parut corect arbitrajul pentru ca am participat si la CAC, si acolo am obtinut doar FB1, iar dupa masa can am participat la cacib o iesit best junior luptandu-se cu aceiași mioritici. De asta am zis ca nu mi sa parut corect arbitrajul.

Administrator

Topicul a fost mutat din secțiunea "Diverse" în secțiunea ”Galerie și videotecă + Discuții” ---> "Mioriticul meu".
Temporar a fost lăsată o umbră a subiectului în ”Diverse”.

COWARDS - never start || THE WEAK - never finish || WINNERS - never quit
Post Reply

Return to “Mioriticul meu”