E frumoasa sa vă bucurați de ea!
E o femela românească pe cinste, născută si de 1 Decembrie ..cred ca are ea ceva special
Bine ai venit pe Forumul Raselor Canine Naționale.Kitty wrote: ↑Thu Feb 10, 2022 12:57 pm Buna Mihaita,
Multumesc mult pentru raspuns si incurajare.
Catelusa am luat-o din Bos, Hunedoara. O cheama Mara si e nascuta pe 1 Decembrie. Nu stiu sa iti spun din ce canisa pentru ca nu ma pricep, i-am vazut pe parintii ei in schimb care seamana mult cu mioriticii tatalui meu.
Am pus o poza pentru referinta.
23BC369F-9974-495B-928A-597A1ED74E29.jpeg
Spuneți-mi, vă rog, ce înseamnă 1 l ? Un kg ? Îmi pare cam mult, dar repet, nu am mai avut un câine de talie așa mare.Mihaita Zdrite wrote: ↑Wed Mar 29, 2023 5:22 pm Buna ziua. Ne pare rău le teu pierderea Dvs.
Mioriticul e un câine care mănâncă normal, mai sunt excepții in care un exemplar mănâncă ca apărut dar in general ei mănâncă ca orice alt câine, uneori si mai puțin.
E recomandat ca in perioada de creștere sa îi fie administrat supliment de calciu pe lângă o hrana de calitate. Am văzut ca doriți sa alternați hrana uscata cu carne etc. E foarte buna alegerea. In rest multă iubire, periaj săptămânal. Legat de cantitățile de hrana nu știu sa se fi făcut un studiu. Depinde de la exemplar la exemplar. De obicei când e satul se oprește el. Dar dvs ii controlați greutatea cântărindu-l sau la ochi. Dacă vedeti ca se îngrășa foarte tare ii scadeți din portia de mâncare treptat. Eu personal nu pot sa va spun un anumit gramaj. Eu am câini care mănâncă si 2l de hrana uscata, alții 1l ..depinde de la exemplar la exemplar.