dragos nitoi wrote:Acestia sunt doar o mica parte din cainii care au facut paza la munte, cand o sa am mai multe poze si mai explicite le voi publica pe site!Sper ca nu e nicio problema ca nu sunt mioritici?
Frumoși câinii dvs. d-le Dragoș, în principal topicul cu poze/prezentări de ciobănești "de toate formele și categoriile" este pe acest link
click aici -> "Animalele de turmă și ciobăneștii" unde vă așteptăm să veniți cu poze cu oi, câini și isprăvi petrecute pe la stâni.
Ce vreau să vă întreb, câinii aceia albi ai dvs. din poza de mai jos ce fel îs ? Bălani le ziceți ? Cel din spate pare mai interesant.
Dacă ați putea să dați mai multe detalii despre ei și eventual ce știu oamenii din zona dvs. despre aceștia, ce calități apreciază la ei... nu știu dacă ați văzut acest subiect (topic) unde se vorbește despre Ciobănescul Bălan
viewtopic.php?f=26&t=860 click aici -> "Ciobăneştii Bălani - Pot constitui o nouă rasă" Dacă prezintă interes pt dvs. vă așteptăm cu păreri.
Numai bine și pagube cât mai puține între oi

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”