ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Koltun de Tohanul Nou și Mândra din Zestrea Stânelor
Sper ca acesti 2 catelusi ,unul provenind din Canisa de Tohan si alta din Zestrea Stanelor ,sa creasca frumos si corect impreuna!
- Maria-Adela
Doamne, sunt superbi
Nici nu-mi dau seama care e fetita
Care e Mandra ?
Care e Mandra ?
- Oliviu Secara
- Site Admin
Chiar că sunt foarte omogeni, aveți o pereche grozavă ! Sper să crească frumos și să reușiți să-i promovați așa cum trebuie deoarece aveți toate atuurile. Ne-am bucura dacă ați ține o evidență a evoluției lor(date legate de înălțime, greutate temperament etc.) ----->
----->Deci pt. a vedea evoluția în timp a puilor pe care îi aveţi în proprietate, dar şi pt. a prezenta perfomanţele (d.p.d.v. al temperamentului şi al rezultatelor expo) și ”realizările”, năzbâtiile lor, vă aștept să le creați câte un topic separat(Newtopic) în secțiunea ”Galerie și videotecă + Discuții” ---> "Mioriticul meu" ->
( AICI viewforum.php?f=36 ) acest loc a fost special creat pt. a avea o imagine cât mai clară a fiecărui exemplar canin în parte deţinut de membrii comunităţii Mioriticul.ro . Secţiunea are mai multe scopuri, scopurile prinicipale fiind însă luarea unor decizii cât mai bune în vederea potrivirii perechilor şi efectuării montelor, dar şi crearea "Jurnalului" fiecărui exemplar care poate fi revăzut peste ani de proprietar şi cei apropiaţi lui.
Ați reușiți să o deparazitați extern pe cățelușă ? Am înțeles că a fost plină de purici.
----->Deci pt. a vedea evoluția în timp a puilor pe care îi aveţi în proprietate, dar şi pt. a prezenta perfomanţele (d.p.d.v. al temperamentului şi al rezultatelor expo) și ”realizările”, năzbâtiile lor, vă aștept să le creați câte un topic separat(Newtopic) în secțiunea ”Galerie și videotecă + Discuții” ---> "Mioriticul meu" ->
( AICI viewforum.php?f=36 ) acest loc a fost special creat pt. a avea o imagine cât mai clară a fiecărui exemplar canin în parte deţinut de membrii comunităţii Mioriticul.ro . Secţiunea are mai multe scopuri, scopurile prinicipale fiind însă luarea unor decizii cât mai bune în vederea potrivirii perechilor şi efectuării montelor, dar şi crearea "Jurnalului" fiecărui exemplar care poate fi revăzut peste ani de proprietar şi cei apropiaţi lui.
Ați reușiți să o deparazitați extern pe cățelușă ? Am înțeles că a fost plină de purici.
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
-
cezar osiceanu
Atentie: canisa de Tohanul Nou a produs femela Bonny de Tohanul Nou care are lipsa premolari adica un defect genetic grav care exclude de la reproductie. Ca atare verificati cainii din pedigreele fiecarui caine in parte pentru a incerca sa aflam cine este cainele vinovat de aceasta.
acest mesaj este pentru toti ce detin caini din canisa de Tohanul Nou!
acest mesaj este pentru toti ce detin caini din canisa de Tohanul Nou!