Da. Și eu am probleme cu postarea pozelor de pe telefon și nici nu sunt un expert IT.
Dacă Drogo iubește mișcarea e super. Se dezvolta armonios. Este importanta hrana bogata în vitamine și calciu pe perioada cresterii pt osatura. Pe lângă boabe e foarte bună și ciorba de oase, carne, beregusi și zarzavat, cartofi, morcovi, orez, mazăre, etc, dar fără ceapa. Eu așa l-am hrănit pe Novac al meu și încă ii mai gătesc câte un ceaun de 20l de ciorba. Mai ales ca acum am și o catea gestanta.
Depinde de cum ai timp pt ciorba, măcar un ceaun pe săptămână.
Acuma depinde și de materialul genetic al fiecărui individ în parte. Fratele meu are un Ciobănesc German care deși este din părinți campioni cu pedigree și premii la competiții, câinele la un an e cam anemic. Coate de vaca, labe de iepure, aspect rahitic.
Mioriticii sunt mult mai viguroși natural genetic și majoritatea se dezvolta corect, dar depinde și de puțin ajutor din partea noastră.
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Drogo din Zestrea Stânelor
- Ciprian Pandrea
- Ciprian Pandrea
Da și eu am probleme cu postarea pozelor de pe telefonul ăsta. Dl Secară e amabil și a încercat sa ma ajute, dar ceva tot nu merge.
Am atașat mai sus niște poze cu recomandarea de a-i face lui Drogo și câte o ciorba. Este foarte important pentru perioada de creștere, pt osatura, dentiție, etc, etc. Pe lângă boabe. Eu așa le fac câinilor mei, în măsura timpului pe care îl am. Mai ales ca Zora e gestanta. Pe Novac l-am crescut de mic și am avut noroc ca el sa fie înzestrat cu o buna moștenire genetica, iar acum adult e dezvoltat foarte bine, fără probleme de displazie, anemii sau alte belele.
Mioriticii sunt în general câini robusti, puternici.
Am atașat mai sus niște poze cu recomandarea de a-i face lui Drogo și câte o ciorba. Este foarte important pentru perioada de creștere, pt osatura, dentiție, etc, etc. Pe lângă boabe. Eu așa le fac câinilor mei, în măsura timpului pe care îl am. Mai ales ca Zora e gestanta. Pe Novac l-am crescut de mic și am avut noroc ca el sa fie înzestrat cu o buna moștenire genetica, iar acum adult e dezvoltat foarte bine, fără probleme de displazie, anemii sau alte belele.
Mioriticii sunt în general câini robusti, puternici.
- Ciprian Pandrea
Drogo pare sa fie un atlet. Bine ca nu e leneș și îi place mișcarea.
Pe Novac l-am mai scos la plimbare dar numai în lanț. În rest ce mai aleargă în curte și jurul casei la pază. În rest, e cam leneș dulăul.
Pe Novac l-am mai scos la plimbare dar numai în lanț. În rest ce mai aleargă în curte și jurul casei la pază. În rest, e cam leneș dulăul.
- Mihaita Zdrite
Multumesc pentru sfaturi am sa tin cont!
Eu ii mai dau si carne pe lângă boabe..incerc sa nu il ingras sper sa reusesc..tot timpul din dragoste uit si ii fac puțin porcisori
acum ii acum cat vrea ca e in crestere dar dupa încet il restrictionez...Si eu am o femela tot Zora ..e aici pe forum are topic poate ati vazut ...sa va trăiască sunt frumoși și ai dvs! Din ce zona sunteti?
"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
- Ciprian Pandrea
Târgoviste. Dâmbovița.
Novac e din Vrancea, părinți de Molis Davia.
Zora e de Tohanul Nou. Super catea, dar a fost neglijata și flamanzita rău. Un schelet pe picioare. Acum se îngrașă și se îmbracă, ca a fost tunsa și plina de eczeme. Pe spate, pe burta, pe coate, 8 în total. Slava domnului cu ajutorul prietenului meu dr Taban di Vrancea am tratat-o și acum e bine. Plus deparazitare interna și externa la amândoi, înainte de monta.
Novac e din Vrancea, părinți de Molis Davia.
Zora e de Tohanul Nou. Super catea, dar a fost neglijata și flamanzita rău. Un schelet pe picioare. Acum se îngrașă și se îmbracă, ca a fost tunsa și plina de eczeme. Pe spate, pe burta, pe coate, 8 în total. Slava domnului cu ajutorul prietenului meu dr Taban di Vrancea am tratat-o și acum e bine. Plus deparazitare interna și externa la amândoi, înainte de monta.
- Mihaita Zdrite
Super! Ma bucur ca mai avem un om pasionat care pune umărul la întărirea unei coloane în ce privește rasa! 

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
-
George Prodan
Felicitări pentru Drogo,
Cred ca va fi un exemplar agil si frumos. Se ceva ca i iubit si îngrijit. Creștere frumoasa!
Cred ca va fi un exemplar agil si frumos. Se ceva ca i iubit si îngrijit. Creștere frumoasa!
- Mihaita Zdrite
Va multumesc asemenea! E frate de tată cu Novac al dvs!

- Oliviu Secara
- Site Admin
Mihai cred ca încurci borcaneleMihaita Zdrite wrote: ↑Sun Nov 15, 2020 3:49 pm Va multumesc asemenea! E frate de tată cu Novac al dvs!![]()
Ai reușit cu filmările lui Drogo dZS ?
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
- Mihaita Zdrite
Nu am reusit încă..☺☺
- Mihaita Zdrite
Drogo boss...Creștem usor
- Ciprian Pandrea
Abia așteptăm să-l vedem cu breton peste ochi și barbă.
- Mihaita Zdrite
- Ciprian Pandrea
Haha e gagicar?
- Mihaita Zdrite
No binee 
- Mihaita Zdrite
Salut ..cum vi-i se pare evoluția lui?
- Mihaita Zdrite
Aveti idee de acest descalcitor? Oare bun o sa fie pentru Drogo?
- Ciprian Pandrea
Crește baiat mare și blanos. Arata super. Este curat și foarte bine întreținut.
Am și eu un pieptene asemanator. Este foarte bun. Dar, din păcate și neglijenta mea, blana lui Novac s-a cam impaslit. Nu scapă netuns la primăvară.
Am și eu un pieptene asemanator. Este foarte bun. Dar, din păcate și neglijenta mea, blana lui Novac s-a cam impaslit. Nu scapă netuns la primăvară.
- Mihaita Zdrite
Super, multumesc! Da este greu cu un mioritic sa fie întreținut la maxim la țară, decat sa fie undeva la o curte unde nu are scaieti etc. Incerc sa il tin cat pot de mult in forma cu blana si sper sa reusesc