Bună dragi prieteni, ea este noua mea prietena Cora de Tohanu Nou, după pierdea Zorei din Zestrea Stânelor
Ce pot sa va spun despre Cora mea, este ca are 2 luni jumate, este foarte jucăușă și curajoasa , nu se teme nici de mașini, nici de petarde
Aici începe povestea ei
Mulțumesc! Da i-am făcut un mic test am aruncat o petarda la câțiva metrii de ea si nu o reacționat deloc.. Ca și cum nu s-o întâmplat nimic și-o văzut de treaba ei în continuare sper sa rămână la fel
An nou fericit prieteni dragi! Am scos-o pe mica mea Cora la plimbărica pana la pădure, asa ca de început de a și a fost foarte fericita. A rămas la fel de muscacioasa și de curajoasa
Micuța mea creste de la o zi la alta și se dezvolta frumos.
Voi ce părere aveți?
Salutari prieteni, am ieșit la plimbare cu Cora mea și ma impresionează enorm faptul ca rămâne la fel de curajoasa ca la inceput
I-am cumpărat ceva jucarioare și ii "place" sa le împartă cu prietenul ei, un cățel de cane corso de un an și 3 luni
Mulțumesc
Oliviu, sa știi ca nu îmi ataca găinile niciunu, numa câteodată se mai iau găinile la fuga când o vad pe Cora ca fuge prin curteiar Cora mea e incantata