El este "vinovatul"

Nu este nimeni in zona sa vada ce-i cu el, eventual sa-l adaposteasca pana ii gasim stapani??

Este superb catelul,daca mai este disponibil pt a-l da spre adoptie sunt de acord sa il iau eu,dar marea problema este cu transportul.Cum poate ajunge in siguranta pana in Banat?Astept vesti pe adresa de mail: biaalice79@yahoo.com. Sunt interesata de asemenea caine;va locui la curte mare si va avea cu siguranta si gragostea necesara.Astept vesti.lilith wrote:Grizzley isi cauta, inca, stapani.
A fost luat din strada, tratat, tuns si luat in foster care de niste oameni minunati.
"Varsta: 3-6 ani (medicii nu cad de acord)
Mascul, va fi castrat curand.
Este bland spre temator cu oamenii, ii este frica de zgomote puternice, de miscari bruste, se sperie si se aseaza la pamant.
Cu cateii este ok, indiferent de varsta sau sex si reactioneaza doar daca este provocat (a nimerit la plimbare in mijlocul unei haite si a marait)
Merge in lesa, a fost obisnuit cu viata la apartament de catre fosterii lui."
Mai multe detalii pe pm.
Dâmbovița alături de Tulcea și Constanța cred ca sunt printre cele mai în urma județe din România la capitolul rezolvarea problemei câinilor vagabonzi. Administrația locala prin adăposturile publice care exista e obligată sa acționeze. Sigur, există și ONG uri pt protecția animalelor care mai preiau din sarcini.Ciprian Pandrea wrote: ↑Mon Jul 26, 2021 10:04 pm Sincer sa fiu, pe medicii veterinari de aici din Dâmbovita ii doare chiar la bască de câinii vagabonzi. Nu știu și nu ii acuz.
Dar totuși... de câte ori merg la Târgoviște în oraș și la întoarcere vad cel puțin 3-4 câini sau pisici călcate de mașini. Tot timpul.
Poate ca acești doctori veterinari împreună cu primăriile unde au sectorul, ar putea face ceva. Poate sterilizarea câinilor vagabonzi sau asa ceva. S-ar evita asa multe drame pe șoselele României.
Sau poate primăriile ar forța oamenii să-și tina câinii legați sau îngrăditi pe proprietăți. Sau asa ceva.
Eu îmi țin câinele în curte îngrădit și respect pe alții. De ce alții nu pot sa facă la fel??
Pt ca în lumea a 3-a, în Dâmbovița, civilizația și respectul pt oameni și animale este inexistent. Imbecilii nici măcar nu realizează ca asta ar fi o problema.
Pe cocioc e ok.
Câinii vagabonzi sunt responsabilitatea Primariilor din localitățile unde vagabondeaza. Colectarea câinilor vagabonzi și a întreținerii acestora nu intra sub incidența Poliției Animalelor.Ciprian Pandrea wrote: ↑Mon Oct 17, 2022 7:59 pm Unde e Politia animalelor în România?
Pt ce rahat s-a înființat aceasta instituție?
Vedem noi ceva acțiune din partea lor? Unde? Și cum?
Sunt curios.. Alți hoți și neputincioși plătiți de guvern.
Politia animalelor este inexistenta în România, nu face nimic, numai consuma alto bani de la guvern, ca și alți hoți în tara asta. Jegoși și profitori. Nu contează... plătește guvernul degeaba. Ca și multe țepe pe care le susține guvernul ronaniei degeaba.
Și noi plătim impozite și taxe pt jegoși și dezinteresați.