Buna Alina,vreau sa spun doar atat: am avut catea de ciobanesc german care mi-a murit in 24 septembrie ac.Am avut-o de micuta de la 6 saptamani,fiind multa lume de pe acest forum cunoscatori de caini ma gandesc ca va dati seama ca nu am luat aceea catelusa sa imi bat joc de ea.Intradevar am investit pe langa partea financiara ff multa iubire.A fost o catea foarte desteapta si atasata de copilasii mei.Binentelesc ca sunt constienta ce presupune sa o iau de la inceput cu un catel dar de rasa diferita.Nu acuz pe nimeni ca nu are increderea necesara atunci cand cineva publica anunturi "vreau sa adopt caine" indiferent de ce rasa ar fi vorba.In aceea catea am investit asa cum am scris bani pt deparazitari,vaccinuri suplimente de Ca ,conserve pt caini,hrana uscata si nu in ultimul rand i-am facut mancare gatita cu oase si legume.Pe langa banii investiti am investit ff multa iubire.Alin Pana wrote:Dar cred ca ar fi bine sa luati in considerare si faptul ca acest caine este de talie mare si in mai putin de 1 an de zile o sa consume 500E cat este valoarea unui pui.
Va ve ti permite sa platiti timp de 1 an de zile in fiecare luna 200 ron(minim) pt hrana lui?
ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Căței și tineret Mioritic
Scuze,am scris Alina in loc de Alin...Bia79 wrote:Buna Alina,vreau sa spun doar atat: am avut catea de ciobanesc german care mi-a murit in 24 septembrie ac.Am avut-o de micuta de la 6 saptamani,fiind multa lume de pe acest forum cunoscatori de caini ma gandesc ca va dati seama ca nu am luat aceea catelusa sa imi bat joc de ea.Intradevar am investit pe langa partea financiara ff multa iubire.A fost o catea foarte desteapta si atasata de copilasii mei.Binentelesc ca sunt constienta ce presupune sa o iau de la inceput cu un catel dar de rasa diferita.Nu acuz pe nimeni ca nu are increderea necesara atunci cand cineva publica anunturi "vreau sa adopt caine" indiferent de ce rasa ar fi vorba.In aceea catea am investit asa cum am scris bani pt deparazitari,vaccinuri suplimente de Ca ,conserve pt caini,hrana uscata si nu in ultimul rand i-am facut mancare gatita cu oase si legume.Pe langa banii investiti am investit ff multa iubire.Alin Pana wrote:Dar cred ca ar fi bine sa luati in considerare si faptul ca acest caine este de talie mare si in mai putin de 1 an de zile o sa consume 500E cat este valoarea unui pui.
Va ve ti permite sa platiti timp de 1 an de zile in fiecare luna 200 ron(minim) pt hrana lui?
Nu i nimic, ca ati gresit.
Sa revenim, eu nu m am referit la iubire, eu am vb strict de partea economica.
Am vrut doar sa va fac atenta, in caz ca nu stiati ce inseamna acest lucru.
Da,este adevarat,doar cu iubire nu putem creste animalele.Sunt constienta de faptul ca orice fel de animal necesita investitie financiara.De aceea am scris mai sus ca am crescut alt caine,CG si am investit bani in ea.Sunt dispusa cu sotul sa investim si in viitorul catel.Alin Pana wrote:Nu i nimic, ca ati gresit.
-
GospodariaTYM
Buna ziua,
Vad ca chiar va doriti acest pui de mioritic. Cum eu in acest moment am un cuib, am mai zis-o, nu urmăresc sa ma inbogatesc din caini, sunt dispus sa va dau o femela, pe 13.10 face 2 luni.
Pentru a va da femela am 3 conditii:
1. Contrat inceiat cu dumneavoastra, astfel incat, in momentul in care cainele nu este ingrijit corespunzator acesta sa poata fi luat din gospodaria dumneavoastra, montele sa fie controlate (tot spuneti ceva legat de promovarea rasei).
2. Nu vreau sa fac bani din caini, dar nici am pretentia sa mi se plateasca investitia facuta pana in acest moment in femela (tratamente de deparazitare, doua vaccinuri, vitaminizare si hrana)
3. Nu accespt sa trimit cainele prin curier - va astept la mine in gospodarie
Pt detalii: 0742691544
Vad ca chiar va doriti acest pui de mioritic. Cum eu in acest moment am un cuib, am mai zis-o, nu urmăresc sa ma inbogatesc din caini, sunt dispus sa va dau o femela, pe 13.10 face 2 luni.
1. Contrat inceiat cu dumneavoastra, astfel incat, in momentul in care cainele nu este ingrijit corespunzator acesta sa poata fi luat din gospodaria dumneavoastra, montele sa fie controlate (tot spuneti ceva legat de promovarea rasei).
2. Nu vreau sa fac bani din caini, dar nici am pretentia sa mi se plateasca investitia facuta pana in acest moment in femela (tratamente de deparazitare, doua vaccinuri, vitaminizare si hrana)
Va multumesc;dar nu ajung personal pana la Arges dupa puiut.GospodariaTYM wrote:Buna ziua,
Doamna Bya,
Eu va recomand sa luati un catel dintr-un adapost.
Cred ca este cel mai bine, asa!
El v-a oferit un pui si dvs nu doriti nici macar sa va deplasati sa il luati, mi se pare ca exagerati si eu unul nu v-as oferi nici un pui.
Cel mai bine indreptativa catre un caine de la un adapost e mai ok asa.
Salvati un suflet, nu sunteti pregatita sa aveti un caine de rasa.
El v-a oferit un pui si dvs nu doriti nici macar sa va deplasati sa il luati, mi se pare ca exagerati si eu unul nu v-as oferi nici un pui.
Alin Pana wrote:Doamna Bya,
Va multumesc pentru intentia dvs,doar ca este mare distanta asa cum v-am explicat la telefon;nasii mei nu ajung la Arges.Imi pare rau ca nu-l pot lua,dar doresc puiutilor multa sanatate si viitorii stapani sa fie intradevar iubitori de animale.Mult noroc tuturor celor care aveti puiuti sau veti avea!!!Toate cele bune!GospodariaTYM wrote:Buna ziua,
-
GospodariaTYM
Mai avem putin si facem 2 luni. Astazi am trecut proba cantarului 8kg - 9,7kg
GospodariaTYM wrote:Mai avem putin si facem 2 luni. Astazi am trecut proba cantarului 8kg - 9,7kg
-
GospodariaTYM
Incep sa prezinte interes si pentru muscatura pe carpa, incet incet se obijnuiesc si cu zgomotele bruste, nu sunt sfiosi, dar le capteaza atentia.
Foarte frumos lucrezi cu ei!
Felicitari!
Felicitari!
-
GospodariaTYM
Incerc, spre surprinderea mea, chiar ieri vorbeam cu un proprietar care are de la mine o femela. El spudea, desi a inplinit 2 luni pe 14, noaptea cand intra in curte, el sau altcineva, incepe sa latre.
Am multe asteptari de la acesti catei, nu o sa fiu dezabagit daca nu se adeveresc toate, dar pt mine vor reprezenta un inceput.
Vad ca interactioneaza si la carpa, sunt destul de atenti, inca nu m am hotarat asupra catelusei, de asta, astazi am 3 cateluse in curte
Am multe asteptari de la acesti catei, nu o sa fiu dezabagit daca nu se adeveresc toate, dar pt mine vor reprezenta un inceput.
Vad ca interactioneaza si la carpa, sunt destul de atenti, inca nu m am hotarat asupra catelusei, de asta, astazi am 3 cateluse in curte
GospodariaTYM wrote:Incerc, spre surprinderea mea, chiar ieri vorbeam cu un proprietar care are de la mine o femela. El spudea, desi a inplinit 2 luni pe 14, noaptea cand intra in curte, el sau altcineva, incepe sa latre.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Pun și eu câteva poze cu Evora din Zestrea Stânelor făcute la vârsta de 4.5 luni.

Evora și ulciorul de sticlă

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Oliviu Secara wrote:Pun și eu câteva poze cu Evora din Zestrea Stânelor făcute la vârsta de 4.5 luni.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Tânăra Evora și prima zăpadă.
Evora din Zestrea Stânelor
Varstă: 9 luni
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Oliviu Secara wrote:Tânăra Evora și prima zăpadă.

cezeu din zestrea stanelor la 9 luni