ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Animalele de turmă și ciobăneștii

mai apar si eu cu cate o poza
Daca n`ai.. improvizeaza!

- Oliviu Secara
- Site Admin
D-le Luca am văzut paznicul, dar apropiaţi mai mult şi turma să o vedem mai îndeaproape. Ia uitaţi cu ce mă laud eu
2 noatine
Mioara şi Dora
-poze din martie

- poze din mai

şi berbecul Marcu (câteva luni)

plus ultratinerii

şi toată turma din zestrea stânelor reunită

2 noatine
Mioara şi Dora
-poze din martie

- poze din mai

plus ultratinerii

şi toată turma din zestrea stânelor reunită

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
-
FataMioritica
Aveti exemplare deosebite, domnule Oliviu
Ciobanescul Romanesc Mioritic si turma de oi dau combinatia perfecta Din Zestrea Stanelor! Sanatate! 
froarte frumoase oliviu, dar nu ma pot abtine sa te intreb cine le`a tuns
o sa revin si cu poze cu oile mele doar ca dupa cum vedeti nu am ceva aparat performant doar un telefon cu o camere de 1.3 megapixeli 
Dupa un weekend petrecut in munti, revin cu un ciobanila alb, care ne-a tot dat tarcoale doua zile si ne-a facut paza in schimbul resturilor de la tocana de iepure.
El pazea niste vaci din apropiere alaturi de-o piticanie simpatica, probabil un caine de intors.

Vazusem intr-o curte si un mioritic frumos, alb, dar n-am putut sa-i fac poze. Azi iar o tai pe coclauri, poate ma intalnesc si cu miorei

Vazusem intr-o curte si un mioritic frumos, alb, dar n-am putut sa-i fac poze. Azi iar o tai pe coclauri, poate ma intalnesc si cu miorei
- Oliviu Secara
- Site Admin
Bine, bine Luciana cu câinii am înţeles, dar mă întreb cum de ai reuşit să fotografiezi strigoaia şi vaca
o fi bai cu vaca de acum înainte ... 
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
sper sa mai pot posta niste poze cu berbecii turmei mele, si bineinteles, cu ciobanestii 

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]Daca n`ai.. improvizeaza!
cainii sunt caucazieni, iar oile sunt romanesti 100%, rasa bucalaie
- Raul Petruț
Acuma citeam despre Dumitru Andresoi, cel mai bogat baci din tara si unul din cei mai tari din Europa:
“Regele Ciobanilor din Romania” a reusit sa stranga pana acum aproximativ 20.000 de mioare, 96 de caini, 112 magari si 7.000 de hectare de teren, povestea el anul trecut pentru Ziarul Hunedoreanului.
Este ceva, ce ziceti....96 DE CAINII
“Regele Ciobanilor din Romania” a reusit sa stranga pana acum aproximativ 20.000 de mioare, 96 de caini, 112 magari si 7.000 de hectare de teren, povestea el anul trecut pentru Ziarul Hunedoreanului.
Nu mai sunt nici Cânii bătrâni
Iar poienile-s pline spini
Nu mai e nici Florica
Mândră mai purta clopoțica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
Iar poienile-s pline spini
Nu mai e nici Florica
Mândră mai purta clopoțica
Multe trec, multe vin...
Numai amintiri rămân..
raul wrote:Acuma citeam despre Dumitru Andresoi, cel mai bogat baci din tara si unul din cei mai tari din Europa:
-
GospodariaTYM
Buna ziua,
Ieri am mai pozat un caine din zona, proprietarul are o stana, insa pe acesta il avea acasa. Un mascul de 7 ani, care, daca este mai masiv decat un carpatin, eu tind sa cred ca este de Bucovina (insa are cam mult negru - nu ma pricep la aceasta rasa.
Tipic ciobanilor: o ureche taiata, varful cozii deasemenea si infierat.
Un caine foarte bun de curte.
Ieri am mai pozat un caine din zona, proprietarul are o stana, insa pe acesta il avea acasa. Un mascul de 7 ani, care, daca este mai masiv decat un carpatin, eu tind sa cred ca este de Bucovina (insa are cam mult negru - nu ma pricep la aceasta rasa.
Tipic ciobanilor: o ureche taiata, varful cozii deasemenea si infierat.
Un caine foarte bun de curte.
- Oliviu Secara
- Site Admin
Un fragment din emisiunea ”La Porțile Ceriului” de pe TVR Cultural realizată de maestrul Grigore Leșe.
Badea Nicolae, cioban din munții Sebeșului
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a5sPCfL2RJk[/youtube]
Badea Nicolae, cioban din munții Sebeșului
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a5sPCfL2RJk[/youtube]
Frumoase animale aveti,se vede ca sunt prietenoase dar sunt foarte simpatice asa tunse
.Sa aveti mult noroc cu ele!
Oliviu Secara wrote:D-le Luca am văzut paznicul, dar apropiaţi mai mult şi turma să o vedem mai îndeaproape. Ia uitaţi cu ce mă laud eu![]()
![]()
![]()
2 noatine
Mioara şi Dora
-poze din martie
- poze din mai
plus ultratinerii
şi toată turma din zestrea stânelor reunită![]()