ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Fulger din Zestrea Stânelor
Da,este un alintat,atat de noi,dar de copii sa nu mai zic.Este un smecher;stie cum sa faca sa primeasca mangaierileFataMioritica wrote:Ce mult alintati catelul![]()
![]()
De ieri am inceput administrarea de K-9 lui Fulger.L-am cantarit ieri si are 24 kg.Stiu ca aceste suplimente se dau 10 zile/luna pana cand implineste cainele 1 an.Ceea ce vreau eu sa stiu ca idee ce mai gatiti cainilor? Fulger primeste Royal puppy+mancare gatita:oase de vita fierte din acea supa cu morcovi in ea adaug orez,mamaliga-oasele mai au si carne ramasa pe ele.Ceea ce ii place foarte mult este carnea de pui cruda+cea de vita cruda.Nu ii dam multa carne cruda de frica sa nu se invete cu narav si sa o refuze pe cea fiarta in mancare.Binenteles ca daca am ciorba de vitel fiarta pt noi primeste si el sau supa de pui cu galuste...
Primeste supica asa goala un polonic-o papa imediat nici nu ii ajunge.Aaaa era sa uit ciobanelul nostru mai infuleca cu MARE PLACERE bucata de mamaliga goala cu branza.Doar are el ceva in genetica lui legat de ciobani
Oasele fierte nu ii dau doar acel ront ca sa nu isi toceasca dintisorii.Voi ceilalti stapani de mioritici cum procedati?Imi pare rau de el ca sunt sigura ca ar rontai osul cu mare placere.Ma bate gandul pe langa telina fiarta,brocoli,patrunjel sa ii fierb tarate.Sunt crescatori care au dat tarate fierte cainilor sai? Astept sfaturi si de la cei mai experimentati ca mine.Va multumesc.

Fulger copiii si "Matusa Miha"

[/img]
[/img]
Yammy ce bunatate pap eu

Si gata;am papat tot...

- Maria-Adela
Wai dar prea tare il alintati pe Fulger si cu mancare. V-am vazut in filmulet ca alergati cu punga de bobite dupa el, acum ii dati carnea asta buna de paprikas .... yummiii
pofta buna

pofta buna

Pai in filmulet eram cu bobitele dupa noi ca Fulger era suparat ca i-am pus zgarda si lesa si trebuia obligat fortat sa mearga.El in curte alearga liber fara zgarda la gat-cum ii pun zgarda cum se freaca de zor(si este din piele) si devine morocanos;refuza si joaca.Stati linistiti ca are program de masa fix.Dimineata dupa ora 7 este in curte la joaca pana la ora 9;dupa care primeste mancare.Iarasi afara pana pe dupa masa(depinde ce toane are-daca nu vine sus si doarme) la ora 15 primeste pranzul(doarme putin cam 1 ora) si iar joaca in curte;seara la ora 21 are cina.Daca e ceva gresit astept indicatii de la cei mai priceputi.Carne cruda nu primeste multa deodata ca se invata cu naravMaria-Adela wrote:Wai dar prea tare il alintati pe Fulger si cu mancare. V-am vazut in filmulet ca alergati cu punga de bobite dupa el, acum ii dati carnea asta buna de paprikas .... yummiii
pofta buna
SUPERB BEBE; ESTE AL DVS?SA VA TRAIASCA!!!
[/quote]
[/quote]frumos , ma bucur pt voi ca detineti asemenea exemplar , sper sa creasca si sa fie totul ok
Multumesc asemenea si dvs.De crescut cu siguranta va creste in continuare.Este deja de nerecunoscut fata de cum era puiut.Nu am avut musafiri care sa nu il indrageascaNELU ILEA wrote:frumos , ma bucur pt voi ca detineti asemenea exemplar , sper sa creasca si sa fie totul ok
Sa va prezint cum am reusit eu sa-l toaletez pe Fulger

Tin sa precizez ca nu am folosit ceva ff sofisticat(inca nu ma pricep in acest domeniu) o perie de par normala cat sa-l descalcesc mai usor si dupa un peptene cu diti retractabili;voi pune poza.

Eu sincer,sunt multumita de ce rezultat a iesit-tinand cont ca nu am mai pieptanat niciodata un mioritic...

Tin sa precizez ca nu am folosit ceva ff sofisticat(inca nu ma pricep in acest domeniu) o perie de par normala cat sa-l descalcesc mai usor si dupa un peptene cu diti retractabili;voi pune poza.

Eu sincer,sunt multumita de ce rezultat a iesit-tinand cont ca nu am mai pieptanat niciodata un mioritic...
- Oliviu Secara
- Site Admin
Chiar vroiam sa va sugerez ca ar cam fi cazul sa-l obisnuiti cu peria, deoarece blana Mioriticului trebuie sa fie intretinuta regulat
Arata foarte bine pt prima experienta de genul acesta. Cum s-a comportat la periaj ?
Mai multe despre intretinere si toaletaj gasiti la sectiunea "CREȘTERE ȘI ÎNTREȚINERE" de pe pagina prinicipala a forumului, categoria "Îngrijire și toaletaj" AICI viewforum.php?f=16
Mai multe despre intretinere si toaletaj gasiti la sectiunea "CREȘTERE ȘI ÎNTREȚINERE" de pe pagina prinicipala a forumului, categoria "Îngrijire și toaletaj" AICI viewforum.php?f=16
„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
Oliviu Secara wrote:Chiar vroiam sa va sugerez ca ar cam fi cazul sa-l obisnuiti cu peria, deoarece blana Mioriticului trebuie sa fie intretinuta regulatArata foarte bine pt prima experienta de genul acesta. Cum s-a comportat la periaj ? Mai multe despre intretinere si toaletaj gasiti la sectiunea "CREȘTERE ȘI ÎNTREȚINERE" de pe pagina prinicipala a forumului, categoria "Îngrijire și toaletaj" AICI viewforum.php?f=16
Vineri 14.02 am plecat cu totii la tara.Fulger era cam suparat si facea niste "vocalize" pe drum...Ajunsi la tara binenteles ca toti erau curiosi cum si cat de mare e Fulger
.Cu greu se acomoda cu ei;i-a mirosit pe toti.Liniste si pace.Dimineata vine un vecin in curte(bietul om nu a stiut ca e Fulger in curte) si cainele se apauca pe un latrat si nu alta da sa-l ia pe om de pantaloni.Abia-abia l-a calmat soacra pana am ajuns si noi din curtea din spate sa-l calmam.Binenteles ca a primit laudele necesare dar sa nu credeti ca acel om scapa din atentia lui-pana nu a iesit din curte l-a tot marait.Chiar am adus copiii sa le fac repede poze sa il calmez putin;nici vorba.Va pun dupa si poze sa vedeti.Am si filmulet in care nepotelul soacrei mele nu a fost lasat sa intre in casa-de frica bietul copil a luat bobite de la Fulger si ii tot arunca sa se imprieteneasca cu el.Si astazi de dimineata am vazut o chestie super tare cu el:ne-am dus la un vecin la gard si ala avea 2 caini si mama-mama ce galagie au facut toti trei...
Cred ca am trezit toata strada.
Mergem la tara la bunici

D-nul din stanga era sa fie "stantat"

Aici inca il maraia pe nenea...

Hey,eu sunt Fulger-dar ma striga Ursu,pe tine cum te cheama?

Si filmuletul dar nu este de la inceput am mai ratat faze cum latra la baiat si il tinea la usa

Mergem la tara la bunici

D-nul din stanga era sa fie "stantat"

Aici inca il maraia pe nenea...

Hey,eu sunt Fulger-dar ma striga Ursu,pe tine cum te cheama?

Si filmuletul dar nu este de la inceput am mai ratat faze cum latra la baiat si il tinea la usa

Royal puppy,orez fiert cu mamaliga,legume si carne.Dresajul se face doar cu carnita de pui,vita sau iepure.Multumesc pentru aprecieri.Primesc si sfaturi de la voi cei stiutoriCristian wrote:ce a mai crescut de cand nu am intratce primeste de mancare
e foarte frumos sa va traiasca
L-am periat putin pt ca avea mizerie in blanita de la joaca de afara