ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Mascul ciobanesc mioritic
-
cosminenache
- Gadalean Daniel
Frumos mascul, imi place tipic. A mai montat masculul ? Cam ce catei au iesit din el .. 
-
cosminenache
Buna ziua. Masculul a mai montat. Eu sunt nou pe acest forum, nu sunt crescator, ci doar un om f pretentios
la cainii pe care ii am in curte. Dupa multe rase crescute de-a lungul timpului, numai caini cu pedigree, doar pt paza proprie, m-am limitat la mioritic, probabil din prea mult patriotism, sau doar al atractiei catre rasa respectiva. In urma cu doua luni de zile l-am achizitionat pe Hector, iar la cateva zile am achizitionat si o femela, tot cu pedigree (nu pt reproducere, ci doar din motivul de a nu a avea doi masculi care sa se lupte intre ei). Problema este ca ai mei copii vor un mioritic de varsta mai mica, spre a putea sa se joace cu el, de acestia doi fiindu-le frica. Eu l-am avut pe Happy de Bughea, fratele lui Hector, iar dupa insistentele sotiei
, l-am vandut, iar regretul este mare. Acum cu totii, ne dorim acelasi caine dinainte, ceea ce cred ca va fi f greu de gasit. Ca sa nu ma abat de la subiect, dupa spusele fostului proprietar, cainele monteaza f bine, chiar eu asistand la o monta "neprogramata", cu o femela a unui prieten de familie. Ce a iesit inainte, sau ce va iesi pe viitor, nu stiu, nu imi sta in caracter sa mint. O zi cat mai usoara va doresc .
Cu deosebit respect, Cosmin Enache !
Cu deosebit respect, Cosmin Enache !
-
cosminenache
Topicul se poate inchide. Mult succes tuturor.