ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE ! CUM TE ÎNREGISTREZI PT. A POSTA PE SITE VEZI AICI (CLICK)
Fortis Fortuna Adiuvat Honduras (Argo)
- Administrator
Bună seara
și felicitări pentru videoclipul cu puiul ! E făcut cu mult umor !
În viitor când veți mai posta linkuri de pe Youtube, va rog sa plasați linkul între tag-urile [youtube][/youtube]
Ex: [youtube]aici_pun_linkul_de_pe_yt[/youtube]
-Topicul pe care l-ați creat, va fi mutat într-o secțiune potrivită (și anume aici: ”Galerie și videotecă + Discuții” ---> "Mioriticul meu" ) deoarece nu se integrează în această categorie.
Click aici: viewforum.php?f=36
În viitor când veți mai posta linkuri de pe Youtube, va rog sa plasați linkul între tag-urile [youtube][/youtube]
Ex: [youtube]aici_pun_linkul_de_pe_yt[/youtube]
-Topicul pe care l-ați creat, va fi mutat într-o secțiune potrivită (și anume aici: ”Galerie și videotecă + Discuții” ---> "Mioriticul meu" ) deoarece nu se integrează în această categorie.
Click aici: viewforum.php?f=36
- - pt. a vedea evoluția în timp a puiului sau adultului pe care îl aveţi în proprietate, dar şi pt. a prezenta perfomanţele (d.p.d.v. al temperamentului şi al rezultatelor expo) și ”realizările”, năzbâtiile lui, vă aștept să îi creați un topic separat(Newtopic) în secțiunea ”Galerie și videotecă + Discuții” ---> "Mioriticul meu" - acest loc a fost special creat pt. a avea o imagine cât mai clară a fiecărui exemplar canin în parte deţinut de membrii comunităţii Mioriticul.ro . Secţiunea are mai multe scopuri, scopurile prinicipale fiind însă luarea unor decizii cât mai bune în vederea potrivirii perechilor şi efectuării montelor, dar şi crearea "Jurnalului" fiecărui exemplar care poate fi revăzut peste ani de proprietar şi cei apropiaţi lui.
COWARDS - never start || THE WEAK - never finish || WINNERS - never quit
-
Cristiana Gogu
Este un pui cumparat de la mine ajuns la Pavia,in noua familie....Noul sau stapan a realizat filmatul