Bruma din Zestrea Stinelor
A fost femela mea.,primita ca drept de monta si crescuta de mine pina anul trecut ce am vinduto la dl Ioan!Mihaitza wrote:eu banuiesc ca ciobanii is din romania))
..fain puiutul dar cred ca e femela domnului ioan de cand era pui ..adevarat ?

Mda! Poate sa revina dar fara depigmentarea trufei foarte vizibila in aceste poze!Oliviu Secara wrote:Mioriticul alb revine în forță !
Moț din Zestrea Stânelor

Bună seara Silviu, te-ai gândit să participi la expoziții cu Mioriticul tău ? Pare un exemplar frumos și ar merita să-i obții certificatul de tipicitate. Vezi pe forum sau pe site-ul ach ce presupune acest lucru.pvsilviu wrote:Rex, spaima cartierului la 5 luni
OK, primul pas înseamnă că l-ai făcut deja. Ține-ne la curent cu ce se întâmplă. Ai la dispoziție secțiunea ”Competiții / Expoziții / Showuri Canine” a forumului unde te poți familiariza cu câteva elemente ale expozițiilor canine.pvsilviu wrote:Am trimis un mail la Asociatia Chinologica Oltenia si, cel mai probabil, duminica le depun cererea (am vazut ca organizeaza la Craiova concursuri la sfarsitul lunii octombrie).

Oliviu Secara wrote:OK, primul pas înseamnă că l-ai făcut deja. Ține-ne la curent cu ce se întâmplă. Ai la dispoziție secțiunea ”Competiții / Expoziții / Showuri Canine” a forumului unde te poți familiariza cu câteva elemente ale expozițiilor canine.pvsilviu wrote:Am trimis un mail la Asociatia Chinologica Oltenia si, cel mai probabil, duminica le depun cererea (am vazut ca organizeaza la Craiova concursuri la sfarsitul lunii octombrie).
Sesiune Foto - pui la joacă
Să știi Luciana că m-am gândit înainte să postez că o să-ți creez o stare din asta, mai ales că ghemotoacele sunt colorate pe placul tău.lilith wrote:Eu cred ca o sa stau deoparte o vreme de sectiunea asta, ca prea ma inmoi toata cand ii vad!)
Sunt minunati, Oliviu!