Rex din Craiova

Urmărirea și prezentarea evoluției și a performanțelor fiecărui exemplar
Post Reply
pvsilviu

Rex s-a nascut in data de 25.09.2014 intr-un sat de langa Caracal. L-am achizitionat in 02.11.2014, dupa ce pierdusem un ciobanesc german in varsta de 10 ani (otravit probabil). A fost dorinta mea sa luam mioritic versus cg pentru a nu mai vedea suferinta datorata displaziei de sold.

Rex la 6 saptamani.

Image

Rex la 2 luni

Image

Rex la 5 luni

Image

Mihaita Zdrite

frumos sa iti traiasca :D ..din ce canisa provine ?

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
pvsilviu

Din canisa de Diosti, Olt ... :), glumesc, nu are pedigree, erau 6 pui, mama lor murise (de foame mai mult ca sigur, la ce grija avea stapanul de ei care, culmea, dorea sa faca afaceri), toti erau plini de purici si limbrici iar el a fost cel mai mare si a cucerit-o din prima pe sotie. Tatal era in lant, tuns, murdar, asa ca nu am putut sa-mi fac o imagine prea clara dar, zic eu, a fost o alegere buna.
Acum are 10 luni, 77 cm la greaban si 60 kg.
Din luna mai am oprit vitaminele (de comun acord cu medicul) si as dori sa ramana la dimensiunile acestea (este mai mult decat suficient). In septembrie va mai face o cura pentru iarna.

Mihaita Zdrite

ahaha :)) canisa de diosti buna duma :)) ...lasa daca isi face treaba si il iubiti e totul ok :) ..ce fel de vitamine i-ai dat ? pt crestere ?

"caini mocani,/ caini vlajgani,/ latosi,/ si mitosi,/ tare cand latra/zare fremata/ cand se repezea/ spaima-n om baga/ trei zile si ceva.
pvsilviu

K9, Pet Phos si inca ceva pentru articulatii (pe la 5 luni a avut un mic schiopatat la unul din picioarele din fata).

lilith

E foarte frumos Rex, sa va traiasca!
Cat despre cresterea lor, ei se cam opresc pe la un an jumate-doi, un pic tot o sa mai creasca. :) Depinde si de genetica din spatele lui.

Image
pvsilviu

Da, stiu ca va mai creste, insa sper ca nu cu mult. Ma astept ca, odata cu urmatoarea cura de vitamine cat si cu venirea frigului, sa manance mai mult si sa-si sporeasca implicit dimensiunile (si eu cand m-am apucat de baschet in liceu am mai "capatat" 4 cm in inaltime).

pvsilviu

Buna tuturor,

Nu am mai scris de multisor.

Rex a implinit, intre timp, 2 ani, are cam 87,88 cm la greban si o greutate de 70 kg, ochiometric.
A iesit din iarna destul de impaslit, m-am chinuit vreo 3 luni sa-l readuc la o blana ok (noroc si cu naparlirea), anul viitor cred ca-l voi tunde.
Este sanatos tun, a avut o singura problema cu un pinten crescut prea mult (se rasucise si intrase in carne, unul din cei nefolositi).
Are forta cat cuprinde, abia il tin cand il scot la plimbare si vede un alt caine sau pisica.

adicaza

pvsilviu wrote:Rex s-a nascut in data de 25.09.2014 intr-un sat de langa Caracal. L-am achizitionat in 02.11.2014, dupa ce pierdusem un ciobanesc german in varsta de 10 ani (otravit probabil). A fost dorinta mea sa luam mioritic versus cg pentru a nu mai vedea suferinta datorata displaziei de sold.

Rex la 6 saptamani.

Image

Rex la 2 luni

Image

Rex la 5 luni

Image
Salut.
Ai sters pozele sau de ce nu se mai vad?

pvsilviu

Nu stiu ce s-a intamplat cu ele, le voi posta din nou.

pvsilviu

Image
Last edited by pvsilviu on Fri Dec 02, 2016 3:00 pm, edited 1 time in total.

pvsilviu

Image

pvsilviu

Image

pvsilviu

Image

Post Reply

Return to “Mioriticul meu”