Consangvinizari greșite, incorecte, etc.

Noțiuni din chinologie și genetică, reguli, regulamente, rezultate ș.a.
Gadalean Daniel

Cezarel draga, ce te face sa crezi ca pe mine ma intereseaza ce monte au facut uni in trecut, fiecare avem propria linie si merge fiecare cum se pricepe inainte.Io sunt membru la ACR nu ma intereseaza partidul tau in frunte cu locotenenti tai, care albitreaza pozele pe Facebook sa va fie rusine hahalere instabile genetic...etc..

lilith

Ma simt datoare sa intervin, pentru ca mult nu o sa mai pot inghiti din partea unui schizofrenic paranoid!
Domnule Osiceanu, te rog cat se poate de respectuos sa STERGI comentariile pe care le faci pe diferite site-uri in numele meu, asa cum te rog, la fel de respectuos, sa STERGI pozele cu Barac, pentru care nu ai drepturi de autor, si, colac peste pupaza, il dai ca fiind ALT CAINE!
https://clubulnationaldecainiciobanestir ... ic/pagina8
https://clubulnationaldecainiciobanestir ... te/pagina5
CU CE DREPT imi iei pozele PERSONALE si le postezi unde ai tu chef? :evil:
O vreme te-am lasat sa-ti faci de cap, am crezut ca poate iti trece daca nu esti bagat in seama, dar se pare ca m-am inselat!

Imi cer scuze colegilor de dialog, dar va rog sa ma intelegeti ca pur si simplu NU MAI POT INGHITI nimic ce are legatura cu acest om bolnav mintal!

Image
Adi Curtean

cezar osiceanu wrote:Un exemplu de cea mai crasa crima la adresa rasei mioritic veti gasi in pedigreeul anexat al Adei de Codrii Vlasiei!
Uitati-va cate consangvinizari repetate se gasesc in el si intrebati-va cat de inconstient a fost crescatorul Curtean = canisa de Moara Vlasiei dar si crescatorul Carmaci=canisa de Curtea Veche atunci cand au facut aceste monte incalificabile!

https://www.facebook.com/groups/3289498605405511/
pedigree ada.jpg
Domnule Osiceanu, ne poti spune si noua ce fel de consangvinivare este in acest pedigree 2:3, 1:3.....,daca sunteti in stare. Ca sfat luati-va pastilele inainte sa imi scrieti numele de canisa . Ne puneti si niste poze cu femela din pedigree?
PS: Sa sti ca eu nu ma feresc sa declar monta si pedigreele asa cum sunt ele real.
Last edited by Adi Curtean on Fri Feb 08, 2013 3:53 pm, edited 1 time in total.

lilith

Mda.. ne cam pierdem vremea cu specimenul. :cry:

Image
Oliviu Secara
Site Admin

Nuuu Luciana, se pierde vremea doar dacă nu se ține cont de greșelile care s-au facut; și slavă Domnului sunt ”greșeli” (hai să le zicem greșeli...) cu nemiluita, atât la Ciobanescul Mioritic cât și la celelalte rase românești.
Autorii nu au puterea(bărbăția) să recunoască sau să se oprească și să-și recunoască eșecul. Nu au structura... O țin pe a lor, nu vor un nou început...

„Iar când veni şi vremea să urle-n zare tunul, / Mişcatu-s-au românii cu miile, ca unul”
cezar osiceanu

Oliviu Secara wrote:Nuuu Luciana, se pierde vremea doar dacă nu se ține cont de greșelile care s-au facut; și slavă Domnului sunt ”greșeli” (hai să le zicem greșeli...) cu nemiluita, atât la Ciobanescul Mioritic cât și la celelalte rase românești.
Autorii nu au puterea(bărbăția) să recunoască sau să se oprească și să-și recunoască eșecul. Nu au structura... O țin pe a lor, nu vor un nou început...
SINCERE FELICITARI domnule Secara!

cezar osiceanu

Gadalean Daniel wrote:
734410_121357601372858_1201843747_n.jpg
linie pura din CNCCR, Canisa De Casa Oprea frumoși maidanezi ..
Domnule Gadalean nu ma pot pronunta asupra provenientei pozei expusde dvstra dar va pot spune ca puii de acolo nu sunt dintre cei consangvinizati ca rezultat alt datelor inregistrate in genealogia lor cel putin.Voi mai verifica in seara asta inca odata ptr ca acum am aterizat abia si baza de date este acasa!
Este dupa cum se vede in poza un pui cu un defect legat de depigmentarea vizibila.
Se vede clar ca habar nu aveti ce inseamna o linie si mai ales linie pura dar scrieti asa ceva pe net facandu-va singur de ras!
Si dvstra ati luat un caine cu defect si ati plans pe tot spatiul virtual ca ati patit asa ceva de la canisa de Apuseni!
In plus mi se pare lipsit de bun simt sa faci asemnea afirmatie fara sa indici sursa pozei cel putin!
Oricum defecte sunt peste tot asa ca nu vad rostul postariii dvstra in afra de faptul ca nu aveti cunopstiintele necesare dpdv chinologica ca sa intelegeti ca asemnea tampenii de consangvinizari nu sunt permise nicaieri in lume!

Gadalean Daniel

Oliviu imi pare rau sa aud asta, sper ca cei de la ACR sa ia masuri si te rog ster-gemi contul..

cezar osiceanu

Dra Marcu folositi unlimbaj suburban care arata de ce nu aveti caine si de ce nu ati fost in stare sa il pastrati pe cel pe care l-ati avut!
Lipsa dvstra de cunostiinte chinologice este celebra in tot spatiul virtual asa ca nu o mai comentez ca imi pierd timpul inutil!
Este evident ca periodicele probleme ale sexului tare va apasa constant si cumulate cu lipsa informatiilor dar si cu o educatie precara fac ca dvstra sa incercati sa aruncati asupra altora lipsa unui caine pe care nu l-ati stiut aprecia la justa lui valoare,ascunzandu-i genealogia,aranjand arbitrajele,etc
Nu va face bine deloc sa va stricati frumosul ten cu astfel de exprimari subrurale chiar!
Cu deosebita stima va invit sa mai studiati problema consangvinizarilor indicate de mine!

cezar osiceanu

Gadalean Daniel wrote:Oliviu imi pare rau sa aud asta, sper ca cei de la ACR sa ia masuri si te rog ster-gemi contul..
Da o masura de bun simt din partea ACHR ar fi inchiderea acestor linii complet,atentionarea celor care au astfel de caini,publicarea pe site a unor scuze din partea COR ca a lasat sa se ajunga la astfel de cazuri grave toate,ETC
NU POTI PEDEPSI CRESCATORII CARE AU FACUT ASEMENEA TAMPENII DAR NICI NU POTI PEDEPSI PE BIETII CUMPARATORI DE BUINA CREDINTA !
Domnule Gadalean va mai aduceti aminte cum plangeati in spatiul virtual ca v-a pacalit canisa de Apuseni si acum ce faceti o aparati ptr o asemenea magarie si pe ea si pe cea de Codrii Vlasiei?
Sigur cred ca la ele faceati referire in postarea dvstra cu hahalere instabile gentic dle Gadalean nu-i asa?!!

Gadalean Daniel

Nu cred ca m-am plins tie , si nu am fost inselat de nimeni desteptule, fie care cumpara de unde vrea. Bine ca am fost destept ,si nu ti-am trimis pedigree sa le vezi tu.. salvator de rasa ..
Last edited by Oliviu Secara on Sat Feb 09, 2013 8:38 pm, edited 1 time in total.
Reason: limbaj inacceptabil

cezar osiceanu

Adi Curtean wrote:
cezar osiceanu wrote:Un exemplu de cea mai crasa crima la adresa rasei mioritic veti gasi in pedigreeul anexat al Adei de Codrii Vlasiei!
Uitati-va cate consangvinizari repetate se gasesc in el si intrebati-va cat de inconstient a fost crescatorul Curtean = canisa de Moara Vlasiei dar si crescatorul Carmaci=canisa de Curtea Veche atunci cand au facut aceste monte incalificabile!

pedigree ada.jpg
Domnule Osiceanu, ne poti spune si noua ce fel de consangvinivare este in acest pedigree 2:3, 1:3.....,daca sunteti in stare. Ca sfat luati-va pastilele inainte sa imi scrieti numele de canisa . Ne puneti si niste poze cu femela din pedigree?
PS: Sa sti ca eu nu ma feresc sa declar monta si pedigreele asa cum sunt ele real.
Dle Curtean v-am lasat demult sa ma atacati pe siteuri unde eerati protejat de faptul ca nu ma puteam apara.
V-am lasat sa va eliberati de toate cele la adresa mea si a altora ca sa ma lamuresc ce stiti,credeti,vreti si mai ales faceti cu adevarat.Din pacate ne-ati pacalit pe toti!
Asteptam sa vad de la dvstra macar o urma aamarata de rusine si regret ptr aceste monte facute de dvstra perfect constient si avand si pedigreele acestor caini in mana ca sa nu mai ziceti ca era puiul far cand l-ati cumparat,etc
Chiar nu vedeti ca sunteti penibil punand asemenea intrebare?
Daca va preopcupa atat gradul de consangvinizare indicati- dvstra pe fiecare generatie in parte si apoi numarati si de cate ori apare metisul A-NUC in 5 generatii,fratii de cuib Alf si Aluna de Plai Bucovinean,etc
Sincer ati crezut ca nu voi afla niciodata aceste date si m-ati aburit ca ati dat cainii si nu puteti divulga numele si nr de COR ale lor,etc!Povesti!Ati spun aceste minciuni ca sa nu aflu de la dvstra prostia facuta!Ati facut 3 trei monte - 2 la dvstra si una la proprietarul de la Urlati si ati recunoascut ca ati primit pedigree la toate 3 ptr puii rezultati!
Oare nu v-a durut inima sa faceti asemenea monta tembela ? Una treaca mearga ca nu ati stiut, nu ati avut cunostiintele necesare,ati avut nevoie de bani,etc dar a doua?dar a treia?
Si nu ati vruty sa il ajutati nici macar pe noul proprietar care a salvat cainii de la moarte prin proasta ingrijire si infometare ca sa nu faca aceeasi gresela!
Hal de caracter!
Fara stima pentru mincinosi si dusmani ai rasei si al cainelui in general!

Elena-Cristina

Oliviu Secara wrote:Nuuu Luciana, se pierde vremea doar dacă nu se ține cont de greșelile care s-au facut; și slavă Domnului sunt ”greșeli” (hai să le zicem greșeli...) cu nemiluita, atât la Ciobanescul Mioritic cât și la celelalte rase românești.
FOARTE CORECT!
Cand cineva expune o problema serioasa, altii se grabesc sa o anuleze simplist, prin injurii. Ar trebui sa se discute, sa existe argumente, ca sa poata invata si incepatorii cate ceva, nu sa se anuleze totul printr-un limbaj dubios.

Nelu Albiter

Eu unul ma retrag. Am vazut de prea multe ori filmul asta dat in reluare, si oricum e un film prost. Va spun eu cum se termina: cavalerul dreptatii, Osiceanu Cezar, tradeaza inaltele idealuri ale sustinatorilor sai care la un moment dat au o revelatie: aialalti aveau dreptate! Apoi eroul nostru pleaca in bejenie pe alte forumuri si isi reia ciclul avatarurilor de pseudo-chinlog neinteles.

Gadalean Daniel

182522_495746120443761_1648843491_n.jpg
Ieri locotenentul lui Osiceanu Pica Romeo comenta poza respectiva si se referea la ultima femela, ca e strimba rau etc ca mai bine sar lasa de meseria decit sa reproduca asa ceva.Ulterior dupa ce a afalt ca este din linia de la CNCCR a sters mesajul postat... :lol:

Nelu Albiter

Cezarica mai analizeaza pedigreele si puii astia, manca-le-ai coada de neconsangvinizati: https://www.animale.ro/forum/showthread. ... ost2187709

Nelu Albiter

" Postat de credulul
- .... masculul Bruno a fost inregistrat in COR-CNCCR dupa ce s-a constatat clar si indubitabil existenta reala a acestuia si de aceea apare cu un numar de COR mai mare decat al... puilor produsi de el cu femela in cauza. ...
PRESEDINTE CNCCR
Cristian Raileanu
...........................................
Mi-e imposibil sa ma hotarasc in ce categorie sa incadrez acest panseu de o inestimabila valoare teoretica si practica! "Gandire cu premeditare" e o formula insuficient de coprinzatoare fatza de maretia acestei abisale logici!
Haideti sa disecam, ptr. a savura cum se cade intreaga "constructie"!
Pai, avem..., ce avem? Avem niste pui de caine, nascutzi de o catzea (ceva in genul "un ou de strutz ouat de-o strutza"). Acestor pui li s-au dat niste pedigree in care se scria ca au o mama si un tata, fiecare avand, la randul lui niste parinti (probabil, dar nu indubitabil, ca de cand cu tehnica moderna nu poti sa fii sigur...). Ia stati asa, au zis "patronii" cnccr, adica vreti sa spuneti ca puii au un tata!? Si a urmat ceva in genul "avem un tata - cum procedam?" Pai intai s-a procedat la a scrie "Bruno" in dreptul numelui tatalui, pe actele puilor (asa le-a zis catzeaua ca trebuie sa scrie). Logic! Apoi, pentru ca bietii pui sa nu fie ciuca macailor la gradinita (pe motiv ca ar avem un tata "dubitabil") sau poate pentru a se elimina din mintea oricui speculatia ca acea catzea respectabila ar fi putut procrea cu un deget numit "Bruno" si nu cu un mascul numit Bruno, cineva din conducerea cnccr a avut o idee care numai unui geniu chinologic putea sa-i vina: au purces la a ''constata indubitabil existenta reala" a masculului Bruno. Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Da io ma intreb ce se faceau daca, dupa ce puii aveau deja acte, s-ar fi "constatat indubitabil" ca acel caine nu are "existenta reala" si ca e, de exemplu, doar o holograma?! Sau o naluca... sau..."

Adi Curtean

cezar osiceanu wrote:
Adi Curtean wrote:

pedigree ada.jpg
Dle Curtean v-am lasat demult sa ma atacati pe siteuri unde eerati protejat de faptul ca nu ma puteam apara.
V-am lasat sa va eliberati de toate cele la adresa mea si a altora ca sa ma lamuresc ce stiti,credeti,vreti si mai ales faceti cu adevarat.Din pacate ne-ati pacalit pe toti!
Asteptam sa vad de la dvstra macar o urma aamarata de rusine si regret ptr aceste monte facute de dvstra perfect constient si avand si pedigreele acestor caini in mana ca sa nu mai ziceti ca era puiul far cand l-ati cumparat,etc
Chiar nu vedeti ca sunteti penibil punand asemenea intrebare?
Daca va preopcupa atat gradul de consangvinizare indicati- dvstra pe fiecare generatie in parte si apoi numarati si de cate ori apare metisul A-NUC in 5 generatii,fratii de cuib Alf si Aluna de Plai Bucovinean,etc
Sincer ati crezut ca nu voi afla niciodata aceste date si m-ati aburit ca ati dat cainii si nu puteti divulga numele si nr de COR ale lor,etc!Povesti!Ati spun aceste minciuni ca sa nu aflu de la dvstra prostia facuta!Ati facut 3 trei monte - 2 la dvstra si una la proprietarul de la Urlati si ati recunoascut ca ati primit pedigree la toate 3 ptr puii rezultati!
Oare nu v-a durut inima sa faceti asemenea monta tembela ? Una treaca mearga ca nu ati stiut, nu ati avut cunostiintele necesare,ati avut nevoie de bani,etc dar a doua?dar a treia?
Si nu ati vruty sa il ajutati nici macar pe noul proprietar care a salvat cainii de la moarte prin proasta ingrijire si infometare ca sa nu faca aceeasi gresela!
Hal de caracter!
Fara stima pentru mincinosi si dusmani ai rasei si al cainelui in general!
Nea Osicene ai dat un raspuns demn de tine, se vede de la o posta ca habar nu ai ce inseamna o consngvinivare si te dai mare chinolog, in loc sa raspunzi iarasi te eschivezi.
Mincinos ca intotdeauna, aberezi ca de fiecare dar m-am obisnuit, si de azi chiar nu iti mai raspund.

Adi Curtean

Nelu Albiter wrote:Cezarica mai analizeaza pedigreele si puii astia, manca-le-ai coada de neconsangvinizati: https://www.animale.ro/forum/showthread. ... ost2187709
Nelule vinovat de cele de mai sus a fost celalat alter ego al lui Osiceanu care se intituleaza AVIARU.

Adi Curtean

Elena-Cristina wrote:
FOARTE CORECT!
Cand cineva expune o problema serioasa, altii se grabesc sa o anuleze simplist, prin injurii. Ar trebui sa se discute, sa existe argumente, ca sa poata invata si incepatorii cate ceva, nu sa se anuleze totul printr-un limbaj dubios.
Mai copii este o vorba "Cine nu munceste, nu greseste", fiecare dintre voi aveti caini in curte si nimeni nu va impune nimic.
Vreti adevarul va spun eu nu sunteti in stare sa il suportati.
Da eu am muncit, si am avut si esecuri dar si succes, si tot ce am facut mi-am asumat nu m-am dezis, si nici nu am inceput sa bat campii.
Aveti voi taria sa recunoasteti aceste lucruri?

Post Reply

Return to “Ameliorare și selecție”